Det är inte sommar än!

Tänk, jag blir lika förundrad varje vår. Folk tar av sig och klär sig tunt så otroligt tidigt. Jag erkänner att jag är frusen av mig, men är det inte lite för tidigt för att gå barbent? Igår morse när jag gick till bussen var det endast en grad varmt och för mig är det vintergrader, så givetvis behöll jag vinterjackan på. Samtidigt som jag alltså bar vinterjacka, såg jag en tjej som hade en kort kjol, och inget på benen! Somliga gick i bara t-shirt ute på gångvägen utanför jobbet och idag cyklade två tjejer förbi mitt hus i bara tröja. Det såg skönt ut, solen lyste och tittade man bara ut såg det jättevarmt ut. Men om man tittar lite noggrannare ser man att det inte ens har kommit knoppar på träden, och snön ligger fortfarande kvar på vissa ställen (den har ju precis börjat smälta). Termometern stod på +10 grader. Tio plusgrader är väl inte mer än... kall vår? Eller?

Folk verkar tro att det är sommar så fort solen tittar fram. Vi är i Sverige, gott folk, och även om det värmer i solen, så är luften fortfarande kall. Folk borde lära sig att klä sig efter väder, och inte efter "det är april och solen skiner".

Idag var jag dock lite revolutionär och tog vårjackan samtidigt som jag lämnade vantarna hemma. Ja, det var säkert fem plusgrader i morse. Halsduken får dock hänga med ett tag till.


Kommentarer
Postat av: Linnnn

Jag säger bara - BRR! Frusnare människa än mig får man leta efter.

Postat av: ML

Haha, idag såg jag fler tjejer med kort-kort på stan. Det är ju ganska varmt när solen lyser.. men lite tidigt kanske!? :)

2006-04-20 @ 00:26:58
URL: http://storamodebloggen.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Linn>> Ajrå. :P Själv återgick jag till vinterjackan idag igen. Haha. Men jag såg att det skulle bli 16 grader varmt i Borlänge på måndag - helt fantastiskt om det stämmer! Idag fick vi dock ett rejält snöfall...

ML>> De får skylla sig själva när de blir förkylda. ;)

2006-04-20 @ 17:48:30
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback