Varning! Klagan.

Att jobba heltid igen har jag väl egentligen vant mig vid nu efter en vecka. Men jag blir på så dåligt humör bara av att tänka på hur lite ledig tid jag har igen. Om jag jobbar en vanlig dag mellan 8-16.30, så ringer klockradion normalt klockan 6. 06.55 går jag till bussen. Det tidigaste jag kommer hem är 17.30. Ibland måste man ju uträtta ärenden, vilket alltså gör att jag kommer hem ännu senare, som idag när jag kom hem 18.10. Igår när jag skulle stanna i Borlänge för att fika med en kompis samt uträtta ärenden kom jag hem först 20.30. När jag kommer hem är jag hungrig och vill bara äta och ta det lugnt. Att ta mig iväg och träna vill jag så otroligt gärna, jag vet ju att jag mår bättre av det, men jag orkar inte. Att umgås med någon den tiden jag har ledig på kvällen finns knappt med i tankarna. Det jobbiga är också att jag är så pigg när jag borde sova. Som nu. Klockan är 22.30 och jag borde redan ligga i sängen med tanke på att klockan ringer 06.03 imorgon (woho, sovmorgon!) Men jag är pigg och vill inte lägga mig, för då blir det fortare morgon och jag måste stiga upp igen. Jag avskyr mig själv när jag klagar såhär men ibland behövs det. Gud, vad skönt det hade varit att jobba i Falun istället... Min kropp måste nog bara ställa in sig på dessa 10,5 timmarna jag är borta om dagarna och jag måste börja ta mig iväg till träningen, så blir nog allt bra.

(Någon som vet om det finns core-träning i Falun? Please, tell me! Min rygg skulle bli glad då.)

Idag är det den 26:e. Det betyder att det var löning igår och mitt konto var inte längre på minus tretton kronor. Idag har jag betalat hyran, räntan på lånet, telefonräkningen, bredbandsräkningen, medlemsavgiften till facket och lite till Alfa-kassan. Och nu känner jag mig fattig igen. Jag kommer ju vara halvpank redan halvvägs till Paris. Förresten läste jag idag att det ska vara 12 grader och risk för regn i Paris när Regina och jag anländer på söndag. Nyss var det 20 grader och sol, det vill ju vi också ha! Hoppas att det slår om eller att det blir bättre på måndag.

Med hopp om en mer positiv torsdag.
Kärlek. Johanna.


Kommentarer
Postat av: Cicci

Du är min Paris-expert så jag måste fråga en fråga här: Ett franskt klädmärke som heter Tati, är det frankrikes svar på H&M? Weird, har helt missat det. Stod om det här http://www.resfeber.se/campaign/pg/parisoffers_page_2.html :)!

Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Tati är mest en jättebillig affär som har skitsaker, enligt mig. De brukar ha lådor utanför butikerna med billiga strumpbyxor och stora, fula t-shirts. Har visserligen inte kollat in deras kläder särskilt noga, men jag tror inte du har missat nåt... Det är min uppfattning.

tinatoon>> Underbart, tack! Misstänkte att de hade nåt, men hittade ingen hemsida... Har du nån koll på priserna?

2006-04-27 @ 13:38:46
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linnnn

Man fååår lov att klaga ibland. Det är helt ok. :] Hoppas du får en riktigt, riiiktigt UNDERBAR VISTELSE I PARIS! Önskar jag dig. Smack / Lino.

2006-04-28 @ 09:39:40
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Linn>> Thanks. :) Slutar om en timme, då ska jag hem och packa, åker till Arlanda imorgonbitt, tjohooo! :) Smack på dig med snyggo!

2006-04-28 @ 15:27:54
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tinatoon

Grand tar 90kr per ggn för Vattengympa iaf, men sen finns d ju en MILJON uppsjöar av olika kort o grejer, 10ggr-kort, månadskort, årskort etc... Ring lr gå in o fråga, dom har broschyrer i receptionen.
Scandic ha ja ingen kolla på tyvärr, men som sagt, går säkert bra o ringa dit med. :)

2006-04-28 @ 21:52:21
URL: http://tinatoon.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

tinatoon>> Hittade priserna för Grand, ska minsannn kolla läget när jag kommer hem från Paris. :) Tack så mycket för informationen. Förresten söker Manpower sommarvikarier, men jag antar att du är i Grekland då.

2006-04-29 @ 08:56:03
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Usch då! Har inte ens sett nån butik, vet du var det finns nån? Bland all skit kan man ju göra fynd, hehe :)

2006-04-29 @ 14:30:10
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Det finns på Boulevard Rouchecourt i alla fall... sen finns det lite här och var, kommer tyvärr inte på nån mer stans nu... Loggan är en rosa/vitrutig med blå text som det står TATI på.

2006-04-29 @ 15:17:59
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback