Vem i hela världen kan man lita på?

Det är inte varje dag man kan få ställa upp och kandidera till advokatsekreterare... Shit, det låter som ett hyperspännande jobb, men det går inte att tacka ja! Jag klarar mig inte på att bara jobba 50%, och att gå omkring i dräkt/kavaj och umgås med gammalmodiga och strikta advokatmänniskor (fördom?) är inte riktigt (läs: inte alls) min grej. Fast, alltså, det sistnämnda är inte hela världen, den stora grejen är att det aldrig fungerar ekonomiskt att jobba halvtid. Fy, vad spännande det hade varit annars.

Vad ska man göra när hjärnan säger ja och magen säger nej? Nu pratar jag inte om jobbet som advokatsekreterare, utan om reseledarkursen. Det är jobbigt. Jag har beslutsångest. Hjärnan säger att det blir jätteroligt oavsett vad jag tror innan och att det är en bra merit och en upplevelse. Magkänslan säger ifrån. Och pengarna behöver jag trots allt till en eventuell utlandsvistelse i höst. Både hjärnan och magen håller med när alla runtomkring säger att det är klart jag ska åka, men så kommer magkänslan. Och så kommer smarta hjärnan igen... Men vem ska man lita på? Hjärnan eller magen?

Kommentarer
Postat av: tinatoon

Tjena! =) Loggade just in o såg din kommentar. Har bara snabbt läst detta inlägg hos dig, ska läsa ikapp senare, men va e d för reseledarkurs? Och hur gick d i Frankrike? =)
Jag bor inte kvar i skokartongen på stan längre, jag har flyttat upp på Galgberget. Vintertid alltså. Snart e d ju sommar igen = Kreta. ;)

Postat av: barajagjohanna

tinatoon>> Kul att du hittat hit! :) Frankrike gick ju jättebra. Och jag tror jag tar och svarar i din blogg...

2006-04-03 @ 20:23:05
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Mellan

vaaa.. hur kan du fått den chansen?:)

2006-04-03 @ 20:37:32
URL: http://mellan.gapcad.net
Postat av: IdaHoo

Cooolt med advokat :) Och jag tror i slutändan.... Magkänslan vinner! Och doh, du suger!

2006-04-03 @ 23:06:54
Postat av: barajagjohanna

Mellan>> Genom kontakter på Proffice... :)

Ida>> Ja, coolt. I slutändan vinner magkänslan, ja, men ååååh, det är så svårt. Hihi, jag är bäst på Betapet, är det det du menar? ;)

2006-04-03 @ 23:20:53
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tinatoon

Jag har själv gått reseledarutbildning hos Apollo. 3 veckor i Athen/Egina Januari-Februari 2002, kostade mig 7500kr inkl halvpension. Klart prisvärt tyckte jag. Jag hade heller inga planer på att JOBBA som reseledare sen, men jag ville hemskt gärna gå kursen o få d på papper. Sen 3 veckors utlandsvistelse inkl halvpension för 7500 tyckte jag var ok även om d va lågsäsong. D va ju trots allt i mitt favvoland liksom. :D
Varför tvekar du då?

2006-04-04 @ 00:04:00
URL: http://tinatoon.blogg.se
Postat av: tinatoon

Hmmm, tja, det beror ju lite på d där... Men e d 6000 för EN vecka? D e ju lite dyrt om man jämför att jag fick 3 veckor för 7500 isf... Man ska nog gå på magkänslan tror jag, det brukar bli bäst.

2006-04-04 @ 16:11:56
URL: http://tinatoon.blogg.se
Postat av: Linn

Jo, magen har alltid rätt, även om den dummar sig ibland. Fast.. många ggr händer det ju att hjärnan o magen "möts på halva vägen" till syven o sist, o det är väl dit du behöver komma för att kunna fatta ett beslut, antar jag? :) Huuga-hug!

2006-04-04 @ 21:25:52
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

tinatoon>> Svarat i din blogg...

Linn>> Jaa, men du anar inte vilket tufft beslut, särskilt då Madde är indragen och vill åka och inte vill åka ensam. Meeen, man ska ju inte åka för nån annans skull. Det var klokt det där, att hjärnan och magen får mötas på halva vägen. Nu känns det mest för ekonomin, sparkontot kommer minska fort eftersom jag tar därifrån till Paris veckan innan också. Och så i höst...? Jaaru. :) Kram på dig, tack för ditt stöd!

2006-04-04 @ 21:42:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tinatoon

Som sagt, gå på magkänslan. Tror du att du kommer få ut supermegamassor av din vecka så är det såklart värt pengarna. Såna e ju runda för att doms ka rulla har jag hört... ;)

2006-04-05 @ 13:54:24
URL: http://tinatoon.blogg.se
Postat av: Monster Beats

Det är inte varje dag man kan få ställa upp och kandidera till advokatsekreterare http://www.ukbeatsbydresale.com/dr-dre-beats-solo-hd-on-ear-headphones.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback