Det verkar bli nyårsafton i år igen

Vad märkligt att vakna och inte behöva gå till jobbet. Men varför har jag en nervöskänsla i magen? Nåväl, det är märkligt att vara helt ledig idag. Den enda lediga dagen på hela veckan - imorgon är jag igång igen. Det tråkiga är att det bara var jag hemma inatt. Inga kompisar. Ingen. Bara jag. Men desto bättre är det att min tredje Uppsaling kommer senare idag och att det är JVM-hockey. (Jag har hockey- och Leksandsabstinens igen.) Min kompis är förresten inte ett dugg hockeyintresserad men det ska jag få henne att bli. Dessutom är vi bjudna på mat i restaurangen i arenan, vilket ju inte är helt fel. Vad som händer efter hockeyn är ett stort frågetecken. Vi har nog inte så höga krav. Blir det bara vi två med en drink hemma hos mig och att sakna någon att ge en nyårspuss vid tolvslaget, så överlever vi nog med det. Vi kan ju alltid ge varann en puss. Hångla med varann, det gör vi nog däremot inte. Det ska vara en med snopp att göra det med, det är vi nog överens om. Eller så super vi ner oss och hånglar med varann ändå, bara för att liksom. Och nu spårar jag ur lite märker jag, så... gott nytt år, eller nåt sånt.

För att spåra ut lite till måste jag be er att klicka här. Ni får då se mig dansa nyårsdans, faktiskt. Jag är rätt duktig, om jag får säga det själv. Klicka där och ni får sig mig bjuda på en snygg, egenpåhittad dans med läcker outfit.

En kvart senare...
Nämen! Jag får inget besök. Allt ovan (utom hockeyn, den missar jag inte) blir alltså lite inaktuellt. Men det får stå kvar. Jag mår lite illa, precis som kompisen som inte kommer, men jag hoppas det går över, för hockeyabstinensen kryper i kroppen just nu...


Kommentarer
Postat av: naffs

GOTT NYTT ÅR johanna min!!gu vad kul att se dej dansa! Skitsöt!Åh, vad tråkigt att din kompis inte kommer! Men jag hoppas det blir en bra dag ändå! Tänk inte för mycket johanna. Egentligen är nyår nånting som människan hittat på, med kalander och tidsberäkning och annat... Får alltid en ångest kring nyår. Jag ska äta middag med Sean ikväll(kött.. oxfile med grönmögel ost och parmaskinka och pommes...oj så not veggie...) och sen har vi köpt biljetter till hans kompis fest som hålls på Havanna Club här i southsea. Skulle först ha fest, men jag orkar inte städa och sånt på min lediga dag imorgon så det fick bli utgång istället! Är ledig jag med! Och imorgon också!! Jippie första gången sen jag börja jobba (7 nov) som jag får två dagar ledigt efter varandra! KRAM KRAM

Postat av: barajagjohanna

naffs: Gott nytt år! Jag tycker också att nyår är ångestladdat, men det är överskattat. Jag tycker inte att det är så speciellt, men bara tanken på att alla andra är många och har kul... jaja. Jag bryr mig inte så överdrivet mycket, faktiskt. Vad skönt att du har två dagar ledigt! Åh, jag hoppas jag kan komma och hälsa på dig till sommaren, det hade varit jättekul. Bamsekram! Och du, jättetack för julkortet. Jag måste få din adress, så jag kan skicka nåt tillbaka!

2006-12-31 @ 11:31:44
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Krokofanten

Gott Nytt år Lilla Johanna!
Jag skall fira i all stillhet med sambo, familj och katter...
Katterna har fått ett speciellt nyårs paket med gourmet mat av min mamma... (Fniss)...

2006-12-31 @ 11:54:33
URL: http://krokofantinfrance.blogspot.com/
Postat av: Linn

You sexy thing! ;) Grym på att dansa ju! Visste jag inte om Fröken Lundholm.
Men, apropå besök.. har inte Micke lovat dig att kika förbi? Fr o m tolvslaget är det ju du som har vårdnaden en vecka. Haha. (Tyckte det var så himla kul när du skrev det igår.) Hoppas dagen och kvällen blir till din belåtenhet ändå. Hockeyn bör väl vara ett måste? (Ett kul sådant, förstås.) Tchüss!

2006-12-31 @ 12:16:31
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Krokofanten: Jag tycker det är ganska kul att du säger lilla Johanna. Tänker du på åldern eller min storlek? :) Jag är inte så stor till storleken, men du har ju inte träffat mig, så det kan du ju inte vet, liksom. ;) Gott nytt år på dig med!

Linn: Grym på att dansa, självklart. Hihi. Just ja, mannen Persbrandt ja, han är min nästa vecka alltså? Schysst. Lovar att du får tillbaka honom i bra skick vecka 2. ;)

2006-12-31 @ 13:57:47
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Gott Nytt År Johanna!

2006-12-31 @ 14:57:04
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Scullz

Slit honom med hälsan, höddu. ;) Gott Nytt År "Hanniz"! :D

2006-12-31 @ 21:37:57
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Anna Malaga

Wow!
Hoppas du får trevligt trots allt. Jag höjer en skål för dig härifrån ;-) Gott Nytt År!!

2006-12-31 @ 21:45:37
URL: http://nyttundersolen.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Detsamma!

Scullz: I will. :)

Anna Malaga: Skål och gott nytt år.

2006-12-31 @ 23:37:46
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Ida

gaaah, hahahahaaha!!!! Sexig, mm, mm! Hahahaha!

2007-01-02 @ 22:42:50
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Ida: ;)

2007-01-03 @ 00:28:35
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback