Gäsp

Satan i gatan vad jag är trött. Min säng var väldigt varm imorse, det hade ju inte varit helt fel att ligga kvar istället för att 06.55 gå ut i fem minusgrader för att huttrande och gäspande stå och vänta på bussen.

Igår fick jag information från Högskolan Gävle. De hade väl inte hunnit med mitt nej-tack till Kreativt skrivande, så jag fick massor av information till kursen. Och jäklar vad rolig den verkar vara! Litterärt och journalistiskt skrivande, och analys, kritik och diskussioner av andra kursares texter i seminarieform - precis sånt som är roligt och som jag vill göra. Undrar om jag är redo för att ta kursen i höst istället... och inte flytta till Gävle, utan pendla. Det funkar ju, tåget tar bara en timme. Eller kanske vara lite crazy och hyra ut min lägenhet en termin för att faktiskt bo i Gävle under kursen. Hrm. Kanske.

Kommentarer
Postat av: tinatoon

Båda delarna borde gå ganska lysande, en tjej i min klass pendlar nu omvänt, från Gävle o hit. :)

Postat av: barajagjohanna

tinatoon: Ja, faktiskt. Jag har dessutom upptäckt att det finns Kreativt skrivande B också! Aah, det kan betyda ett år med kreativt skrivande. Ett år i Gävle. Hrm, finns väl roligare städer, men vafan...!

2006-12-22 @ 21:52:07
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback