Jokrar 2007

Jokrarna i Melodifestivalen 2007 blir alltså Uno Svenningson och Irma Schultz Keller, Magnus Uggla, Sebastian och The Ark. Jag är väldigt nöjd med allihopa. Fyra väldigt olika och bra artister och det känns inte som om det är någon av dem som kommer att vara överlägsen för att den är den den är, om ni förstår (tänk Carola). The Ark är ju inte schlager på något vis (eh, det är väl ingen av dem visserligen), men Melodifestivalen har ju faktiskt uvecklas till - just det, melodifestival och jag har till min egen förvåning börjat gilla det.

Men det allra roligaste är fortfarande att Caroline af Ugglas är med. Hon är så långt ifrån schlager man kan bli, därav är det ännu roligare. Hennes nya platta med Janis Joplin-tolkningar släpps för övrigt om en månad. Köpa!

Nu är det bara en och en halv månad kvar till Melodifestivalen 2007...


Kommentarer
Postat av: becka

Oj! Det måste ju vara de bästa jokrarna någonsin, ser framemot detta!

Postat av: Ida

Haha, du och din schlager;) Men vad vore en bal på slottet.. :p The ark avgudar ju jag så jag lär se det. Vill inte bli besviken på dom bara! De får inte göra om sej om man så säger.. :) Blir nog bra, jag ska oxå försöka se:) Hee! Puss

2006-12-27 @ 14:23:05
URL: http://Hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

becka: Jag vet! Jag ser också fram emot det och undrar när jag ska säga åt sjukhuset att TV är ett måste så att jag inte missar Melodifestivalen.

Ida: Hehe. Ja, jag diggar ju också The Ark, och jag har svårt att tro att de gör om sig eller gör något som inte är dem. Det tror jag absolut inte de gör. Det blir nog bra, som sagt...

2006-12-27 @ 16:06:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Stina

Är också nöjd med jokrarna, och som sagt bra att det inte är någon som är helt överlägsen. Dock tyckre jag att det blir lite för mycket Idol, men det får man väl ta... Själv hoppas jag stenhårt på Andreas Johnsson!

2006-12-27 @ 16:22:01
URL: http://singforme.blogg.se
Postat av: Cliff Hanger

Intressanta artister. Som den "heteroschlagerbög" jag är ser jag fram emot detta!

2006-12-27 @ 18:04:31
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Stina: För mycket Idol? Minns jag fel, men är det inte bara Sebastian som har varit med i Idol? Jag tycker att det verkar vara en väldig blandning på artisterna i år, vilket känns kul.

Cliff Hanger: Visst är det?! Hihi, heteroschlagerbög lät hur kul som helst.

2006-12-27 @ 18:10:16
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Stina

Ska inte Måns vara med också? Och Agnes skulle ju också ha varit med och Ola hade också skickat in någon låt. Men nu är det Måns och Sebastian kvar tror jag...

2006-12-27 @ 18:22:07
Postat av: Linda

Jag missade Melodifestivalen helt, trots att jag t.o.m. är riktigt förtjust i The Ark. Men om jag förstår det rätt var det alltså bra. Kanske går någon repris...

2006-12-27 @ 20:10:04
URL: http://tokyotidbits.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Stina: Ja just ja, Måns såg jag skymten av, det stämmer nog. Agnes är ju inte med. Tycker inte att det är så farligt. Det är ju mer Fame Factory än Idol.

Linda: Haha, Melodifestivalen börjar i februari och är fem lördagar efter varandra. Sedan är det final en lördag i mars. Du har alltså INTE missat The Ark. Vet inte vilken lördag de tävlar, men februari/mars någon gång alltså.

2006-12-27 @ 20:23:31
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback