Vägarna förbi Borlänge? Kan tänka sig att hålla mig sällskap på jobbet ikväll? Choklad och julmust finns. Inte det? Nähä...

 

Kommentarer
Postat av: Malin

Får man fråga vad du jobbar med? Var det någon kundtjänst..?

Postat av: barajagjohanna

Malin: Ja, jag jobbar med mycket saker inom företaget jag är anställd på, men det handlar mest om Halebops kundtjänst och det är även mest det jag pysslar med idag.

2006-12-25 @ 16:10:56
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Malin

Aha, du är den som alla ringer til för att klaga på...? ;) Du är underbart duktig som tar på dig och jobbar över julhelgen.

Efter jobbet kan du få åka hem till mig, här är det fullt hus. Jag tar gärna din tomma lägenhet. Haha!

2006-12-26 @ 17:33:27
URL: http://bitavkaka.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Malin: Som tur är har inte Halebop någon kundtjänst via telefon, utan det är via webben, så man mailar. Halebop är så bra, så det är inte alltför mycket klagomål faktiskt. ;) Hehe, men däremot är det många som inte fattar nånting och som TROR att det är massa fel. Jag har haft besök här hemma och just nu känns det helt okej med en tom lägenhet faktiskt. Hockeymatchen gick på tv också. :)

2006-12-26 @ 19:58:35
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Aenigma

Meeeen, vad hemskt det där lär. Fast lite roligt/gulligt liksom. "Sökes; vän i vinternatten som vill dela lite julmust och tankar." Man får hoppas att du hittar en consigliore att dela julmusten med. :)

2006-12-27 @ 21:45:53
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Aenigma: Haha. Jag hittade ingen. Ingen var väl överdrivet sugen på att sitta på ett tyst och mörkt kontor på juldagskvällen. :)

2006-12-28 @ 14:49:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback