Prinsessan Madde och jag shoppade igår.

Syster och jag tog en heldags shoppingtur till hufvudstaden igår, där nästan alla tjejer ser likadana ut och där de pratar så fult. Det är nästan så jag tycker att dalmål är finare. Haha. Åtminstone charmigare. Nåja. Vi var inne på Zara och kollade på kläder och det var då jag såg ett välbekant ansikte bredvid mig. Jorå, mycket riktigt, där stod självaste prinsessan Madeleine och tittade på ett par stövlar! Först trodde jag att det var någon som bara var väldigt lik henne, jag menar, hon kan väl inte få gå ut utan livvakt? Men då såg jag livvakten stå vid ingången (det går inte att ta miste på en biffig, svartklädd kille med armarna i kors som står och iakttar henne) och jag förstod att det var hon. Men hon smälte in väldigt bra - hade hon inte stått så nära mig hade jag aldrig lagt märke till henne. Ansiktet var visserligen väldigt vackert (finare än på kort) och håret perfekt, men mössan var helt normal, och hon var klädd i jympadojjor, vanliga jeans och en vanlig jacka. Inget märkvärdigt. Och hon shoppar på Zara av alla ställen! Zara som är så billigt. Nåja, jag tyckte att det var väldigt häftigt att se henne, det var liksom inte vilken kändis som helst.
(Och ni som vill klä er som prinsessan - inhandla ett par höga bruna stövlar på Zara. Vet visserligen inte om hon köpte dem, men hennes kompis intygade, då Madde tvekade om hon kunde stoppa in byxorna i dem, att de var väldigt fina till jeans. Hoho.)

Det blev en heeeeel del (billiga!) inköp. Lagerhaus, Make Up Store, Ordning och reda och Topshop är ett måste när man kommer till storstan. Är supernöjd med allt: de skönaste jeansen nånsin, en kofta, en v-ringad ljusturkos/mintgrön tröja, två träningsbyxor, underlagskräm och nagellack, fotoramar och matta... och shoppingsuget bara ökade. Efter Åsas och min fika idag fortsätte vi och det råkade bli två till kortärmade tröjor och ett halsband. Jag är fortfarande shoppingsugen, men skulle kanske istället stoppa lite pengar på resekontot så att jag kan dra iväg snart igen. Det rycker i den rastlösa resenerven!


Vi avslutar med ett självporträtt. Haha.
32676-38



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback