Design och blogg.se vs blogspot.com

Jag har länge funderat på att flytta bloggen till blogspot.com. Jag tycker nämligen att det är snyggare layout där. Radlängderna är inte lika långa som här på blogg.se och typsnittet kan man få snyggare. Men flyttar jag bloggen får jag ju inte med mig alla inlägg härifrån och vad tomt det skulle bli då.

Men en roligare och mer personlig design då? Det kan jag väl skaffa mig här? Jo, för 59 kr i månaden. Nejtack, jag vill inte betala för att skriva. Så just nu handlar min beslutsångest om en sådan världslig sak som hur min blogg ska se ut... tillbaka till det gamla med, enligt mig, för långa radlängder eller skaffa något nytt som känns konstigt och jag får vänja mig vid? Som den här designen... hmm. Nää, jag kanske byter tillbaka fortare än kvickt. Åsikter är väldigt välkomna...

Kommentarer
Postat av: Therese

Du kan ju flytta bloggen och länka till din gamla blogg. Vill du vara riktigt omständig kan du ju föstås kopiera alla inlägg här och lägga in i nya bloggen. Jag har blogspot och tycker att det krånglar då och då men inte alltför mycket. Fast krånglar det då kan det ligga nere en hel kväll och man kan inte skriva eller kommentera. Det som jag gillar med blogg.se är att man kan ha olika kategorier och att man kan söka i bloggen. Vet inte om det här gjorde dig klokare

Postat av: barajagjohanna

Therese>> Joo, jag blev faktiskt klokare. Jag behåller nog blogg.se. Kategorierna är lite bra faktiskt. Men jag skulle vilja göra layouten mer personlig - men då måste jag ju betala... suck. Nåväl. Kopiera alla mina inlägg skulle jag aldrig orka med - det skulle ta flera dagar. Jag har faktiskt sparat ner alla inlägg i word-dokument nu och det tog riktigt lång tid...

2006-07-20 @ 17:58:38
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cocotte

Håller med om att blogg.se har sina brister. Framför allt att man inte kan göra något med kodmallarna.
Har också funderat på blogspot, men är för lat.

2006-07-20 @ 18:54:41
URL: http://cocotte.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Cocotte>> Det är ju faktiskt det som är så tråkigt - att man inte kan göra något med layouten utan att betala!

2006-07-20 @ 20:19:38
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linnnn

Mh, det var precis vad jag kände häromdan oxå. Funderar på om man kanske borde ta o betala ändå, fast frågan är - skulle jag fatta hur det fungerar? Hope so. Vet du hur man betalar, förresten? (Latmasken som inte orkar kolla själv.) Har iofs tidigare alltid betalat för att ha extra många bilder på lunarstorms kollage, så 59 kr här en månad kan väl vara.. ok. Men fan, då måste man blogga oxå, o det är jag kass på. Hah. ;) Du som är den stora bloggaren av oss alla borde ju faktiskt kunna bli sponsrad av dina läsare! I'm in!!

2006-07-20 @ 20:31:13
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Linn>> Haha! Jaaaa, sponsra mig, snälla! ;) För betala 59 kronor varje månad för att få en annan layout, det gör jag bara inte. Inte i dagsläget. Känns fånigt av blogg.se att ta den avgiften. Jag vet inte hur man betalar, säkert via SMS eller något, info finns när du loggar in och kan välja att uppgradera bloggen...

2006-07-20 @ 21:54:45
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: nadia

Så det blev ny design ändå. Omväxling förnöjer, eller hur det nu är man brukar säga :)
Har förresten länkat till dig, hoppas det är okej. Jag är ju inne här titt som tätt och har definitivt tänkt följa dina äventyr i Frankrike via bloggen, så hittar jag hit lättare!

2006-07-20 @ 22:15:01
Postat av: Cicci

Det är klart det är kul med fin layout men man kommer ju hit för att du skriver bra och roligt så då spelar det ingen roll om det är på blogg eller blogspot. Blogg är dock sjukt segt ibland, men så länge det är gratis är det okej...

2006-07-21 @ 01:33:42
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

nadia>> Jaa, jag behöver omväxling, så det får bli den här layouten ett tag tror jag. Klart det är okej att du länkar till mig! Jag länkar till dig direkt också, jag är ju inne och tittar hos dig jämt.

Cicci>> Tack för komplimangen. Det är nog sant att man kommer oavsett layouten (så länge den är inte är fruktansvärt motbjudande, men det är ju inte så ofta).

2006-07-21 @ 08:03:12
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Fred

Som Thérèse använder jag blogspot. Det funkar för det mesta bra och det finns många finesser som jag inte orkat fördjupa mig i... Men det går att ha kategorier fast man måste tänka på det från början! Jag har funderat på att öppna en blogg till för att kunna söka och sortera i kategorier på blogg 1... inte orkat heller... och om man inte orkar när man har semester när ska man orka eg??

2006-07-21 @ 12:56:04
URL: http://www.lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Fred>> Jag blir mer kluven ju fler som kommenterar! Nu får ni vara tysta. ;) Hehe. Ja, både blogg och blogspot har väl sina för- och nackdelar. Jag får nog stanna här ett tag.

2006-07-21 @ 13:39:13
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: M

Jag har blogger, men saknar helt klart kategorier. Hopplöst att bläddra igenom allt gammalt när man letar efter något. Dock kul att kunna förändra bloggen, om man förstår sig på det alltså :)

2006-07-21 @ 17:47:25
URL: http://theprinzessinway.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback