Lalala... tidsfördriv...

Lördag. Första juli. Soligt. Nästan obehagligt varmt.

En härlig sommardag.

Och vad gör jag?
Jobbar! (Och märker att varenda människa verkar ha bloggtorka. Varför bloggar ni inte? Säg inte att ni är ute och äter glass i solen, för då stryper jag er!)

Det känns ju lagom roligt att sitta inomhus framför datorn en hel solig helg i juli. Men det är mitt liv det. Det är dessutom ytterst få människor som skriver in till
Halebop en dag som denna, så det finns inte så mycket att göra heller. Förhoppningsvis är folk ute istället. Solar, badar, tar det lugnt och har det bra. Jag är inte ett dugg avis, närå. Lagom till jag får långhelg om en vecka blir det väl mulet igen. Jag kommer vara blekast på jorden efter den här sommaren - som vanligt eftersom jag ännu en sommar är på arbetsplatsen framför datorn utan semester. Optimist javisst! Nej, jag vet. Jag är lite bitter, men jag måste få vara det ett tag. Om 35 minuter slutar jag i alla fall trots allt och jag har bil den här helgen så hemresan tar bara 20-25 minuter, så jag är hemma så tidigt som 17! Optimist jorå, lite. Harkel.


Kommentarer
Postat av: Krokofanten

Näe du jag sitter och har jour på 10:e våningen i ett "tour" i La Défense. Det du!
Visserligen är det svalt och skönt inne, 32°C ute, men jag är HELT ensjälver...
Har städat mitt skrivbord och organiserat om nästan hela våningen men börjar att slôa till. Sätter på lite musik...

2006-07-01 @ 16:14:15
Postat av: barajagjohanna

Krokofanten>> Vad jobbar du som egentligen? La Défense tycker jag är lite... spännande. Så otroligt olikt resten av Paris. 32 grader ute, tror nästan det var detsamma här idag faktiskt. Olidligt egentligen, men när man jobbar vill man hellre åtminstone KUNNA gå ut i värmen. Imorgon kommer jag att vara helt ensam. Då blir det nog att läsa när det blir lugnt. Lite trist, men vad gör man...

Postat av: Krokofanten

Jag jobbar som IT tekniker. Jag bygger maskiner, fixar sjuka maskiner, administrerar konton, installerar mjukvaror osv.

2006-07-03 @ 13:20:19
Postat av: barajagjohanna

Krokofanten>> Aha, då förstår jag.

2006-07-03 @ 15:03:20
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Fred

Jag jobbar fortfarande (men inte på helgerna under sommaren) men andra har semester så tar jag hand om dem istället (när de kommer på besök till Sthlm)... Men snart snart den 14 är det semester! :-)

2006-07-04 @ 22:30:05
URL: http://www.lugnetochfred.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback