På jobbet

Sitter vid mitt skrivbord och sysslar för tillfället med ett extremt IQ-befriat arbete samtidigt som jag lyssnar på franska NRJ (får höra att det är 38 grader i södra Frankrike - stackars människor) och försöker komma på vad jag egentligen vill...

Jag är extremt trött, igen. Men jag kom på något smart - ta ut komptid, det är ju ändå så lugnt här. För första gången i mitt liv ska jag alltså idag ta ut komptid. Jag har alltid snålat och tagit ut övertiden i pengar, men när jag i våras inte längre såg något slut på arbetet, började jag att skriva upp lite tid för att få gå hem tidigt någon dag. Idag ska jag åka hem 14.45 istället för 16.30. Vilken skillnad! Jag har packat ner bikini, bok och solglasögon, så det blir raka vägen hem till föräldrarnas brygga där jag i lugn och ro ska lägga mig (om nu inte solen jävlas och försvinner bara för att jag ska få gå hem tidigt).

Kommentarer
Postat av: johan

Bryggor brukar vara bra mot trötthet. Hoppas du blev lite piggare? :)

Postat av: barajagjohanna

johan>> Jag blev lite piggare för ett par timmar sedan faktiskt. Men jag ser fram emot bryggan... då blir det överdrivet mycket slappa. :)

2006-07-26 @ 12:56:32
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Här har vi ungefär 10 grader varmare än i södra Frankrike ;) Jag tycker det är ok men spanjorenra klagar... ha så skönt på bryggan , får se om jag visar upp min väldigt ospännande kylskåp ikväll annars kanske imorgon

2006-07-26 @ 14:50:10
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Menar du att ni har typ FYRTIOÅTTA grader?!?!? Det är ju omänskligt. Jag skulle inte stått ut. Jag älskar SVENSK sommarvärme. ;) Något annat klarar jag inte utan att ligga vid, alternativt i, en pool. Fast du har ju pool visserligen. Fusk. Jag ser fram emot att se ditt spanska kylskåp. ;)

2006-07-26 @ 18:41:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Nja jag kanske överdrev lite ... igår var det "bara" 46 grader i solen på eftermiddagen

2006-07-26 @ 19:19:50
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: Cocotte

Här är det 35 grader i skuggan idag och har varit det nästan varje dag ett tag nu. Svettigt som tusan.

2006-07-26 @ 19:24:26
URL: http://cocotte.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Herregud. Tur för dig att du har en pool.

Cocotte>> 35 grader i skuggan blir jobbigt. Särskilt när det inte finns vatten att svalka sig i. Du får gå till torget och åka vattenrutschkana om det blir jobbigt. ;)

2006-07-26 @ 19:41:56
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback