Vädergudinnan

Jag till Ida i SMS: Och så vädret (med metreologröst). Stockholm får 28 grader och molnigt under morgondagen. På fredagen får Uppsala 29 grader och växlande molninghet. Temperaturen sjunker något till lördagen och regnskurar väntas i området. Den senate väderprognosen kan du få genom att SMSa VÄDER (mellanslag) (staden du vill veta vädret i) till 073*******. Med hopp om sol - trevlig dag! Önskar SMHIs korrespondent Joppe

Sedan ringde Ida och berättade att det finns ett väldigt bra mentalsjukhus i Uppsala...

Tidigare har jag ju nämnt att
SMHI är en av mina bästa vänner. Jag är inne på deras hemsida flera gånger dagligen. Man kan se femdygnsprognoser stad för stad - till och med i utlandet, vilket ju är lysande! Vissa tycker att jag är lite fanatisk, och kanske kan jag hålla med litegrann, men det är väldigt bra att hålla sig uppdaterad om det senaste vädret. Då vet man ju hur man ska klä sig (långa byxor eller korta?), man vet om man ska förbereda sig med paraply (slippa bli våt!) och hur man ska planera dagarna (med observation för ändring).

Kommentarer
Postat av: Stephi

Brukar det stämma som dem skriver på hemsidan?

Postat av: barajagjohanna

Stephi>> Ja, det brukar det faktiskt. Men man bör inte förlita sig på att vädret stämmer fem dagar framåt, men man får gå in varje dag som jag gör, de uppdaterar ju förändringar mest hela tiden. :)

2006-07-05 @ 16:00:32
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Milla

Vilken värme det varit idag, helt underbart. Dock har jag suttit inne på ett kontor hela dagen ;P Jobbar du? .. :: Njut av vädert ::..

2006-07-05 @ 17:33:01
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Solidaritetsbloggen

Hejsan

Jag vill bara påminna om att det är ny runda i Solidaritetsbloggen. Självklart hoppas jag att du vill fortsätta vara med och hjälpa.

http://delameddig.blogspot.com

mvh / Baloo

2006-07-07 @ 09:24:57
URL: http://delameddig.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Milla>> För en gångs skull har jag varit ledig i fyra dagar (hur lyxigt som helst), så jag har kunnat njuta av vädret, äntligen!

2006-07-09 @ 17:18:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback