Ge mig skor!

Jag blir galen! Jag har för små fötter! Det verkar vara helt omöjligt att hitta ett par skor. Nu har jag provat massor av par, och 36:orna är alldeles för stora. Sula känns inte så kul inför sommaren heller, men de flesta skorna är för stora för att kunna ha dem med sula också. Jag måste ha ett par skor. Nej, tre par var det ja. Men åtminstone ett par är akut. Jag måste. Idag var jag till och med på barnavdelningen, deras skor ser visserligen lite plastiga ut men två par kunde jag tänka mig. Givetvis var 35:orna slut där. Jag blir tokig snart. Vad gör man? (Åker till Paris kanske, där hade de gott om skor i min storlek! Men okej, jag vet, det är en orimlig tanke.)

Kommentarer
Postat av: Pistache

Skor är så svårt att hitta. Även om det är samma storlek så kan de sitta helt olika från sko till sko. Helt hopplöst att hitta vettiga skor! Fast nu har jag hittat ett par jag är jätte nöjd med så de tänker jag hålla hårt på.
Jag har alltid trott att det varit lättare att få tag på mindre storlekar, för det finns alltid så små storlekar när jag hittar skor (jag har 39). Men det är ju tydligen inte så.

Lycka till med skoletandet!

Postat av: barajagjohanna

Pistache>> 37-38 skulle vara perfekt, de storlekarna finns alltid. Förr kunde jag ha 37, och nu inte ens 36, förstår inte vad som har hänt. Och 36:orna går åt direkt. In med fler 35:or säger jag!

2006-06-08 @ 19:38:09
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Du kan köpa en Ryanair biljett för en hundring eller två och åka till Paris över dagen och shoppa skor. Blir faktiskt inte alltför dyrt om du hittar jättebillig biljett och inte behöver hotell ;)

Nä jag har en faster som alltid klagar över samma sak. Hon handlar 35 or på barnavdelningen men hon gillar klackar och då blir det lite knepigt. Själv har jag oftast 37 känns lagom och bra , finns alltid i min storlek

2006-06-08 @ 21:53:24
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Hade Skavsta legat lite närmare mig och flygen gått lite oftare, då hade jag inte tvekat. :)

2006-06-08 @ 22:02:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Hanna

Men du, köp på second hand! Tanter har ofta pyttefötter och man kan hitta galet mycket söta skor där, typ pumps och så. Värt ett kik.

2006-06-09 @ 12:43:12
URL: http://clementin.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Hanna>> Smart... får gå in och kika på Myrorna då, om de har några fina och fräscha skor... :)

2006-06-09 @ 12:51:21
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback