Jag svettas

Det är så varmt. Det är för varmt. Jag vaknade halv sju och svettades. Öppnade balkongdörren. Somnade. Vaknade tio och svettades. Termometern i köksfönstret visade 30 grader utanför. Neeeej, vad varmt, räcker det inte med... 25? Jag orkar inte gå ut! Och jag orkar inte vara inne, det är så kvavt att det är jobbigt att ha kläder på sig. Tanken på att jag måste gå ut känns jättejobbig. Jag måste gå till Ica och sedan måste jag till stan och uträtta ett par ärenden till kvällens grillfest i Borlänge med brudarna på jobbet. Phu. Jag svettas av tanken att vistas i solen. Dessutom är jag bäst på att stressa upp mig. Ska inte åka hemifrån förrän om fem timmar men tycker att jag har väldigt ont om tid. Till Ica, till stan och hem igen, marinera qournfiléer, diska, duscha, fixa i ordning mig och inte glömma nåt, ta mig till stan igen...

Ni får ursäkta, men jag har haft bloggångest ett tag och känner att allt jag skriver blir mest skit. Ska försöka hitta tillbaka, men nu måste jag börja med allt jag ska hinna. Vi hörs.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Nej du behöver inte ha någon bloggångest, det är alltid lika kul att läsa vad du skriver!!

Postat av: Pistache

Instämmer med Cicci men jag har också bloggångest & vet att det är inte alls roligt.

Grillfest är härligt! Var på det igår och jag är fortfarande mätt :-) Hoppas du får en trevlig kväll! Själv extraknäcker jag som bryggvakt och ska vakta mellan 24 - 06. Gäsp!

2006-06-17 @ 16:23:22
URL: http://pistacheblog.blogspot.com/
Postat av: Therese

För varmt 30 grader känns svalt och skönt ;) När temptaturen sjönk till 26 för några dagar sen kändes det så kylslaget att jag tog på mig en kavaj när jag gick ut ;)

2006-06-17 @ 19:44:11
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: Therese

Du är väl den sista som borde ha bloggångest. Du skriver jättebra.Jag satt nyligen och funderade på att göra något så fult som att kanske upphöja en fyra, fem, sex stycken av mina länkar till absoluta favoriter. Du hade varit självskriven! (och Cocotte och Epicentre och Japaneseviking) men sen blir det knepigare men jag låter nog bli ;)
Släpp det där med bloggångest

2006-06-17 @ 21:05:21
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Tack, det var snällt sagt.

Pistache>> Grillfest är jättehärligt. Kvällen var trevlig! Bryggvakt lät speciellt, vad är det för viktig brygga?

Therese>> Tack, vad snäll du är! Ska försöka släppa bloggångesten... Och nej, 30 grader är INTE svalt! Okej, för en som bor i Spanien kanske... Men kvällen ägnades i skuggan, det var underbart!

2006-06-18 @ 02:27:53
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Pistache

Alla som har hamnplats går bryggvakt, i förebyggande syfte så att ingen får för sig att stjäla eller så. Jag gick för några bekanta till familjen och så tjänade jag lite pengar på det sättet :-)

2006-06-18 @ 12:00:11
URL: http://pistacheblog.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Pistache>> Ahaaa, då förstår jag. :)

2006-06-18 @ 13:44:11
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Hanna

Ja det där med bloggtorka är jobbigt. Blir lätt så när man har mycket att tänka på. Men det brukar komma tilbaka när allt har lugnat ner sig.
Som nu efter studenten. Mitt liv känns som ett stort hål. Jag är nervös, förväntansfull, lättad, lycklig och sorgsen på samma gång. Knas.

2006-06-18 @ 13:57:47
URL: http://clementin.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Hanna>> Jag känner igen det där med alla känslor efter studenten. De var många. Men efter ett tag ordnar allt upp sig.

2006-06-18 @ 18:12:35
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback