Drömmer mig bort

32676-68Jag längtar mig bort, som vanligt. Idag för ett år sedan fyllde Maria 21 år (grattis på 22-årsdagen, Maria! och grattis på 20-årsdagen, kusin Måns!). Efter att jag och Carro, idag för ett år sedan, hade tränat på Gym Suédoise tog vi på oss de vanliga kläderna och sprutade på oss lite parfym (precis som fransyskorna, eftersom ingen verkar duscha - här fanns inte ens möjligheten då duschar saknades). Sedan tog vi métron till Maria i Bastille där vi fick tårta och bål. Det var tider det...
Bilden är inte från den 15 mars 2005, utan från en kväll i april, då vi var på baren Café Chérie i Belleville. Jag och Maria, fnittriga.

I gårdagens Metro läste jag en krönika om tecken på att man borde byta jobb. Det var skrämmande. Uh, jag borde verkligen bli lite mer positiv, men det är jättesvårt just nu. Idag har känt av min mage igen, jobbigt. Men imorgon efter jobbet börjar ett behövligt break från vardagen... Lyckopillret Jennifer "Jempa" kommer och vi ska åka till Sälen över helgen. Jippi!

Har letat efter ett par snowboardbyxor i en vecka, då de jag har är lite gamla och lite för små. Jag kan precis knäppa dem i midjan om jag drar upp dem under brösten typ, och de blir då lite för korta så det ser ganska fånigt ut. Men jag har tittat i fem sportaffärer och det finns inga byxor med rimligt pris. Så igår köpte jag en väst. Eh, som om det var det jag behövde. Jag kan upplysa er om att det absolut inte var vad jag behövde! Men den var snygg och den kan jag åka i och den har bra längd, så det kommer förmodligen inte synas att jag har byxorna i armhålorna. Det blir säkert jättebra.

Nu ska jag nog sluta tröstäta min 200 grams apelsinkrokantschokladkaka från Marabou och börja diska istället.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Det låter som en jättesmart idé att dölja att du har byxorna i brösthöjd med en väst!

Jag hejar på BWO imorn. Jag vet vad en schlager är, men gillar inte den genren så då kan jag rösta på nåt poppigt.

Postat av: Linn

Haha, jag instämmer med Ylva! Kanske ett knep för mig att ta till imorgonkväll då jag ska ut på galej ;) Attans att min väst slutar alltför högt bara..!

2006-03-17 @ 18:45:47
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Maria

Åh, jag vill också tillbacks!!önska att jag var där nu...mem men, firade med min syster vilket jag inte gjort på två år(paris)! så det var skönt! hade en middag på tio pers! och sean var här, men han åkte igår =( jaja, idag ska jag ut och köpa tyg och en snurra till min hamster för han har blivit tjock eftersom jag inte bytat upp hans snurra...naa. han är den sötaste hamstern som finns! kramkram

2006-03-19 @ 10:12:00
Postat av: barajagjohanna

Ylva>> Ja, kanske, men jag slopade västen. Insåg att jag nog inte skulla använda den så mycket mer, så jag sparar de 500 kronorna istället.

Linn>> Kanske hade varit nåt. ;)

Maria>> Vad roligt att du fick fira med Frida igen. Åh, en hamster, hihi.

2006-03-19 @ 15:45:31
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: David

Tja! Hur känner du Jempa? har du jobbat i sälen du med?

2006-05-01 @ 17:09:14
Postat av: barajagjohanna

David>> Varken Jempa eller jag har jobbat i Sälen.

2006-05-05 @ 18:11:52
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback