Illamående ord på en söndagseftermiddag

Det tåls att upprepa: Jag älskar vintern! Det är så otroligt häftigt med all snö som aldrig slutar att falla. Just nu snöar det visserligen inte, men det har det gjort i flera dagar (och veckor) och det är grymt mycket snö ute. Snövallarna har inte varit så höga på många år. Jag fick ta det lugnt med mammas bil till jobbet i morse, men på Kupolens parkering var jag tvungen att göra en rejäl handbromssladd. Haha! Jag snurrade ett helt varv och skrattade åt mig själv, körde vidare och parkerade bilen. Hihi.

För övrigt mår jag inte särskilt bra, har haft ont i magen länge och har misstänkt att det kan vara början till magkatarr. I förmiddags var det igång igen, fruktansvärt ont gjorde det, men inte som tidigare i veckan, utan nu var det mer må-illa-ont. Och må illa började jag göra så småningom också. Just nu mår jag bara illa, ingen magvärk. Ont i ryggen har jag också. Usch. Med allt skaffa barn- och gravidsnack blir man ju nästan orolig. Fast bara nästan.

So long. Jag ska lägga mig i soffan och läsa ut Elva minuter.


Kommentarer
Postat av: Linn

Det var mkt jag kunde härleda till mig själv i din blogg idag. 1. Snön, 2. Handbromssladd (haha!), 3. Magkatarr (hoppas _inte_ för din skull) & 4. Elva minuter. Berätta vad du tyckte om den sen! Nyfiken. :) Kram-kalas.

Postat av: barajagjohanna

Linn>> Gillade verkligen Elva minuter, i början (och ända till efter mitten, faktiskt) fattade jag inte vad alla pratade om - att den skulle vara så bra, även om den absolut var bra. Men mot slutet, som i alla hans böcker verkar det som, händer nåt som gör att boken blir helt underbar och verkligen berättar något. DET gillar jag. Stor kram på dig!

2006-03-05 @ 20:20:35
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback