Utan resa...

Fick vända på tågstationen. Det gick inte. Fan! Jag känner mig så dum och naiv. Jag kände ju redan innan att jag hade ont. När jag gick ut med väskan kände jag att det gjorde ont, det gjorde ont på bussen, jag träffade Anna och kunde lika gärna börjat gråta om jag inte bitit ihop, det gjorde ont. På stationen fattade jag att jag inte kan sitta 5,5 timmar på tåget sådär. Fan. Jag börjar bli riktigt orolig. Läste om magkatarr och det stod att man inte hade smärta i mer än en till två dagar i rad. Nähä? Jag har haft riktigt ont i en vecka, och "lite" småont fram och tillbaka i närmare tre veckor. Just nu har det lättat lite så jag orkar sitta vid datorn. Och det är när det inte gör riktigt lika ont som jag kan orka ta tag i att söka läkare. Det är vad jag måste göra imorgon, hur mycket det än tar emot. Hjälp! Och närmsta möjliga helg gör jag ett nytt försök mot Stina och Göteborg... Usch, vad besviken jag är.

Kommentarer
Postat av: Mellan

Hoppas du får nån ordning på din mage nån gång.. tycker så synd om dig!!!!

Postat av: Sofia Westin

Trist att du inte kom iväg, och krya på dig! Göteborg står som tur kvar.

2006-03-09 @ 18:44:29
URL: http://grupptryck.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Mellan>> Tack, hoppas jag med.

Fia>> Ja, det står ju kvar. Helgerna som passar att åka dit hänger dock inte i träd, men jag får helt enkelt knuffa undan nåt annat om det skulle vara så. Förresten, för mig är du Fia, kallas du fortfarande så? :)

2006-03-09 @ 20:47:44
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Fia

Hehe jo det gör jag, av dem där hemma. Men kompisarna som jag har här kallar mig för Sofia, med engelsk accent:)

2006-03-09 @ 22:06:33
URL: http://grupptryck.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Fia>> Kan tänka mig att Sofia är mer passande att säga på engelska än vad Fia är. Sån där engelsk accent ska jag försöka mig på nån gång också, tycker iofs att det är lättare att ta till sig den amerikanska (inte så konstigt kanske med tanke på allt amerikanskt på TV man ser), lite plugg i London lockar...

2006-03-09 @ 22:46:32
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback