Dagens sanning:

Jag måste flytta.

Faktum är att jag har ingen umgängeskrets i den här stan och när våren har kommit och sommaren närmar sig blir det mer påtagligt. Vem ska jag lägga mig på stranden och sola med på mina lediga helger i sommar? Jag slutade tidigt idag, kom till stan fyra, och med tanke på att det är solsken och otroligt varmt ute vill man ju bara vara utomhus. Sätta sig på en uteservering. Ta en glass i solen. Sitta i gräset i en park. Som alla andra gör med sina kompisar. Själv går jag hem med cykeln med de opumpade däcken och går in i min lägenhet och dammsuger, och funderar på att åka till mina föräldrar och sola i helgen. Till mina föräldrar.

Detta gör mig på så fruktansvärt dåligt humör. Inte blir det bättre av att jag varit i Paris och än en gång känner hur bra livet kan vara. Ursäkta deppigheten, men vafan.

Kommentarer
Postat av: Therese

En termin eller två på Sorbonne låter väl som en bra flytt. Då kommer du säkert att lära känna massor av folk också. Jag trivdes inte så jättebra i Göteborg (fast det varierade väl) men var tveksam till att flytta till Madrid. Men nu är jag jätteglad att jag har gjort det för livet har blivit bättre , trevligare oc roligare för mig , maken och barnen. Jag skulle väl kanske önska att jag kände mer folk i Madrid men det kommer. Lite folk känner jag ju och dom blir sakta fler och fler.

Postat av: IdaHoo

yo ho! Uppsala :D :D

2006-05-05 @ 22:38:27
URL: http://x666x
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Jag vill så gärna ha någon med mig bara! Det känns så jobbigt, omständigt och läskigt att fixa boende helt på egen hand. Och så flytta ur min nuvarande lägenhet är ju ett stort projekt. Fast det är klart, det ska ju inte hindra mig. Hrm. :)

Ida>> Typ? Fast vafan, Paris då?! Åååhhh...

2006-05-05 @ 23:01:49
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tinatoon

Fram tom 10 juni e gu hjärtligt välkommen upp på Änkeberget om du vill ha solsällskap. Dåligt med vatten o stränder, men gott om trevligt sällskap. =) I know the feeling om man säger så....

2006-05-07 @ 22:43:20
URL: http://tinatoon.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

tinatoon>> Tack så hemskt mycket. :)

2006-05-07 @ 23:01:40
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback