Hängig

Blä, jag känner mig hängig idag... trött är jag alltid, men nu är det nånting mer. Mitt huvud hänger inte med, mina ögon är alldeldes borta och jag känner mig helt seg i kroppen. Jag känner mig hemsk när jag inte orkar hjälpa kollegorna ordentligt, orkar knappt prata. Fryser. Glömde dricka Kan Jang imorse och glömde ta med mig brustabletter till jobbet. (Kanske borde springa in på Ica på rasten och köpa juice, så att jag får i mig C-vitamin?)

Usch, det här är inte bra. Jag kan inte bli sjuk nu. Imorgon är min enda lediga dag den här veckan och sen är det jobb sju dagar i rad, vilket sällan brukar resultera i att man blir mycket piggare. Och direkt efter den sjunde jobbdagen ska jag åka till Göteborg. Förra gången jag skulle göra det blev jag sjuk, men kunde boka ett par veckor senare. Det fungerar liksom inte den här gången... Dessutom är det ju hockey ikväll och jag har tänkt att stå och skrika lite på ståplats... ju...

Kommentarer
Postat av: Linn

Usch, vad tråkigt. :( Det är så typiskt att dåligt mående krockar med lediga dagar eller annat. För min del slår det nästan aldrig fel just när magen strejkar. Förkylning har jag dock haft turen att slippa - hittills i höst.
Stor friskus-kram på dig!

Postat av: barajagjohanna

Linn>> Ja, jag kan INTE bli sjuk. Känns dock lite bättre nu, dricker EN LITER färskpressad juice, haha.

2006-11-15 @ 11:08:43
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linn

Mums! Överdosering av C-vitamin. ;)

2006-11-15 @ 11:37:07
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Anonym

asså.. överdoseringen kissar du bara ut. men visst, jag använder samma metod!!!

tänkte på det dära med ditt hår... jag måste fota håret nu. foxyred. det gör mig mkt piggare än mitt bruna jag hade innan... våga testa nåt galet! det piggar upp! (okaj. kanske inte foxy, men ändå)

2006-11-15 @ 12:03:55
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: maria

Åh, hej johanna! Jag känner exakt likadant som dej idag! Men det är antagligen en släng av förkylning. Kroppen kanske inte har bestämt sig för om den ska bli sjuk eller inte. Tro är det bästa botet. Konstigt nog lyckas Sean alltid med det. Han kan gå till jobbet med feber bara för att han INTE är sjuk så blir han inte det! Ät mycket och drick mycket och TÄNK framför allt inte på "det". Haha, tänker jag intala mig själv. Lite krasslig kan man vara en dag. Du kommer må PRIMA imorgon johanna, jag med!!

2006-11-15 @ 12:28:59
Postat av: barajagjohanna

Linn>> Mm, och efter lunch känner jag mig mer hängig igen. :P

punaniii>> Jag märker resultatet. ;) Haha. Ja, jag vettetusan om jag vågar testa nåt galet. Jag som alltid gjort sånt förr har blivit alldeles för feg. Men jo jag vet, jag borde. Jag borde försöka boka en tid typ snart och säga färgning och klippning och så får jag se vad som händer. :)

maria>> Här är det ingen förkylning, har inga sådana symptom. Bara febersymptom. Men jag hoppas det ger sig. Ska hem och försöka sova lite innan hockeyn och imorgon ska jag bara sova. Försöker att tänka positivt. 8-) Yep, vi kommer på prima imorgon båda två!

2006-11-15 @ 12:48:35
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Usch , krya på dig. Jag känner mig också hängig och extremt trött , skyller på mörkret , kylan och alla kartoger jag borde packa upp

2006-11-15 @ 14:29:09
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: Jonna

Du ska få ett tips jag hittade på ngn annan blogg och som hjälpte mej när jag va hängig för några veckor sedan:
pressa två apelsiner, ha i två st c-vitamin brus, en tsk honung och toppa med lite riven ingefära!
kram!

2006-11-15 @ 14:48:15
Postat av: barajagjohanna

Therese>> Tack. Själv skyller jag på mamma som är sjuk. ;) Packa upp är inte det roligaste, men det är skönt när det är klart, så kom igen nu!

Jonna>> Tack, vilket äckligt tips. Haha. Eller apelsiner och c-vitamin brus och honung låter gott. Men riven ingefära? Ojojoj. Ska se vad som finns hemma hos föräldrarna, för jag har varken apelsiner eller ingefära. (Ska till dem och käka pizza nu, mmm.)

2006-11-15 @ 16:10:45
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: En viss...

Ett annat tips är en cider i sportbaren innan match, en i första pausen å en i andra pausen - med lämpligt sällskap naturligtvis.

Kanske även en gnutta humor kan hjälpa ;)

2006-11-15 @ 17:00:44
Postat av: barajagjohanna

En viss (jag vet!)>> Jag mår nästan illa av tanken på cider. Det kanske blir Loka istället idag. :) Men en gnutta humor med lämpligt sällskap tror jag stenhårt på, hehe. Innan match hinner jag inte till sportbaren, men vi ses nog i första pausen i alla fall.

2006-11-15 @ 17:07:29
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback