Jag är trött på att åka tåg

Efter att ha åkt Uppsala-Falun och Falun-Uppsala ett antal gånger under tre år, så tröttnade jag rejält på att åka tåg. Efter idag är jag riktigt less. I 5,5 timmar på tåg mellan Göteborg-Örebro och Örebro-Falun har jag suttit tillsammans med åtta femtonåriga, högljudda fjortisbrudar, fyra oavbrutet vegetarian-, politik- och alla-möjliga-"djupa"-ämnen-diskuterande bohemer från Stockholm samt fyra blåsta falubrudar som inte visste vad en stat var och som trodde att Tallin var ett eget land... Jag som ville sova har inte kunnat slumra till på hela hemresan.

Nu är jag trött. Jag är inte van vid att komma hem klockan fem på morgonen och sova till halv tre på eftermiddagen. Det är lite märkligt att vakna till liv när det börjar skymma, liksom. Men en veggie burger och stor strips klockan halv fem imorse, det var nästan höjdpunkten på gårdagens utgång. Aldrig har en äcklig Burger-King-veggie-burgare smakat så gott.

Trött. Det är nästan så att det ska bli skönt med måndag imorgon.

32676-449

Till sist måste jag bara bjuda på en snygg bild på mig själv från gårdagen. Fråga mig inte varför, men det är en hjälm jag har på huvudet. Någon tyckte tydligen att den skulle sitta där. Själv tyckte jag mest att den förstörde frisyren.

Kommentarer
Postat av: Linn

Skitsnygg bild, I say! Fröken ifråga också. Diggar hjälmen. Det sägs i vissa modemagasin vara "the latest hottest thing". (Må hända att det är ridhjälmar de syftar på, men ändå.) :)

Postat av: barajagjohanna

Linn: Tackar, tackar. Jaså, jag är modern alltså? Haha.

2006-11-27 @ 10:09:06
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Ida

Hahaha, snygging där ;) Grymt! Njaaää, sova till halv tre på dagarna känns ju lite länge när det inte är ljust så länge dirket.. :P

En god sak med de dryga människorna på tåget var ju i alla fall att du hade något att skriva om :D Hehe.

Kram!

2006-11-27 @ 10:47:49
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: Anna Malaga

Du var ju riktigt söt i hjälm! Fast jag vill gärna veta vad en femtonârig fjortis är ;-)

2006-11-27 @ 11:56:32
URL: http://nyttundersolen.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Ida: Ja, alldeles för länge. Fast jag sov visserligen inte hela tiden, men nästan. Stina sov som en gris till halv fyra.

Anna: Tack. ;) Femtonåriga fjortisar är väl som de flesta femtonåriga tjejer - fnissiga, högljudda, barnsliga, killdiskuterande, godisätande... men framförallt väldigt gapiga och störiga. Nöjd med den beskrivningen? ;)

2006-11-27 @ 12:10:07
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback