Tre tips.

  1. Om någon undrar vad det det är jag har tjatat om på sistone, så kan ni få höra min egna ord om vad skolios äntligen är, här.
  2. Ta vara på Ciccis tips. Kom igen. Stäng av alla onödiga apparater, vi måste börja tänka på vår miljö på allvar. Det är sant som de säger: vi har faktiskt bara en jord.
  3. Det här är faktiskt jätteroligt.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Jag läser din skoliosblogg också! Jag tycker iaf att det är jätteintressant. Usch, det lät nästan lite hemskt men jag menar bara att det är intressant att läsa om något som jag inte kan så mycket om. Och så känns det ju som att man känner dig litegrann så då vill man ju veta hur det går! Om du förstår vad jag menar :)!

Postat av: barajagjohanna

Cicci>> Jag förstår precis vad du menar och det lät inte alls hemskt. :)

2006-11-08 @ 08:03:41
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linn

Johanna, har du sett Al Gore's film "An Inconvenient Truth"? Halva min familj tjatar som galningar på mig för att jag inte har sett den än. Den ska tydligen, enligt dem, vara oerhört bra och tankeväckande när det gäller våra liv och miljön. Kom att tänka på den nu när jag läste dina tips.. Ska se om jag orkar ta mig en filmkväll ikväll. Om inte annat finns "Amelie från Montmartre" fortfarande liggandes bredvid dvd:n - osedd! :j

2006-11-08 @ 10:53:05
Postat av: barajagjohanna

Linn>> Nej, jag har inte sett den, men det är kanske något man borde...? Och du borde VERKLIGEN ta och titta på Amélie! Det är helt underbar. Paris, Montmartre, franska, fantastisk bild och fantastisk musik, fantastisk berättelse...

2006-11-08 @ 12:09:04
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Lena

Jag har oxå scolios.. Dock inga 50 grader men iaf 25-28 grader. Har oxå haft korsett.. Det var väl kanske inte det roligaste, men jag hade det iaf. Men jag fick en massa problem efter det. Har haft grova smärtor de senaste åren, o då e det iaf minst 5 år sen jag slutade med korsetten.. Men allt vara bara inbillning säger mina läkare..
Men ska det inte bli rätt skönt att opera? har du oxå smärtor?

2006-11-08 @ 17:22:04
URL: http://pippilito.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Lena>> Det är nog ungefär som dig jag kommer bli efter operationen, 25-30 grader känns nästan som rakt. ;) Jag hoppas såklart de gör mig ännu rakare. Vad jobbigt att du har ont! Det är klart att det inte är inbillning... Blir det bättre om du rör på dig mycket? Kanske kan vara en idé, samt att gå till en kiropraktor, det kan få en att känna sig bättre.
Jag har tack och lov inte särskilt ont alls. Jag blir lätt trött i ryggen, lite småvärk och känner av stelhet om jag är stilla för länge, men det är ingen fara. Det ska bli skönt att operera, ja, bara allt går bra. För går allt bra kommer jag inte besväras av ryggen något mer och jag kommer inte att se så sned ut längre. Det ska bli skönt.

2006-11-08 @ 17:28:52
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback