Ibland behövs tröstgodis

32676-357
Men vad gör man när man inte ens vill ha det?

Kommentarer
Postat av: Therese

Åh vilket gulligt godis! Är allt okey ? Om du inte ens vill ha det där godiset verkar det som om du kanske är ganska nere.... hoppas det blir bättre. Stor kram

Postat av: barajagjohanna

Therese>> Visst är godiset gulligt? Jag köpte det på Lagerhaus sist jag var i Stockholm.
Tack för omtanken, allt är inte riktigt okej just nu, men jag försöker att vara sysselsatt för att inte grubbla för mycket. Förhoppningsvis är jag okej efter onsdag om en vecka. Kram tillbaka!

2006-10-23 @ 21:59:48
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Nadia

Jattesota! Tankte faktiskt fraga vart du hade kopt dom men nu behovde jag inte det ;)

2006-10-23 @ 22:14:50
Postat av: Linda

Ja, det var verkligen jättesöta godisaskar (och godiset ser gott ut också ;). Kanske kan pigga upp lite med att lägga upp bilder på sött japanskt godis? ;) Hoppas att det känns bättre snart!

2006-10-23 @ 22:42:51
URL: http://tokyo.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Nadia>> Lagerhaus är bra. De har massor av sådana där roliga saker.

Linda>> Ja, japanskt godis vill jag se! Ska genast gå till din blogg och kika om du uppdaterat... :)

2006-10-24 @ 08:17:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tinatoon

Jag vet inte om det funkar för dig, men jag hade jättepanik över min grej jag ska göra, men till slut satt jag bara hemma o va hysterisk så jag bestmde mig för att byta strategi. Jag undviker att tänka på det. Asså, det är ju typ en variant av förträngning, men det är nödvändigt med det här ingreppet för mig och inget blir liksom bättre av att jag sitter o oroar mig. Jag får helt enkelt bara GÖRA det! Utan att fundera så mycket... Och sen får vi väl se efteråt hur man hanterar känslorna då... Jag kände mig iaf så himla låst när jag hela tiden funderade på det så jag kunde knappt sköta skolan, så då tänkte jag att förträngning light måste va ok den här gången. Kramar i massor till dig tjejen!!!

2006-10-24 @ 09:31:51
URL: http://tinatoon.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

tinatoon>> Tack för den snälla kommentaren! Vet du, att det är faktiskt det där jag har börjat med. Förträngning är vad som gäller! Visst, det går inte att undvika att tankarna poppar upp i skallen då och då, men jag koncentrerar mig allt jag kan på jobbet och det jag ska göra efteråt (plugga, träna, handla...) och struntar i att gå in djupare på tankarna om de kommer fram. Sen efter nästa onsdag finns det förhoppningsvis inget att förtränga längre... Men ja. Förträngning pågår så nu pratar vi inte mer om det. ;)

2006-10-24 @ 10:14:00
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Anna Malaga

tinatoons râd var bra. Att älta sânt man inte kan göra nâgot ât är helt onödigt (fast mänskligt)
Sätta igâng att planera en resa till nästa âr, kanske? Även om du inte gör den sen ;-) Godis är inte helt fel det heller, jag skulle gärna hjälpa dig med asken.

2006-10-24 @ 11:01:59
URL: http://nyttundersolen.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Anna Malaga>> Jaa, planera resa är ju väldigt trevligt. :) Men... plugget är viktigare just nu. Blääää. Så fruktansvärt tråkigt.

2006-10-24 @ 16:46:35
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Ida

Åh, vart fann du tröstgodis? :) Om du ändå smakar så tror jag det känns bättre. Har så dåligt samvete över att det var så längesen som jag hälsade på dej.. Ska försöka hitta en helg! Love you.

2006-10-25 @ 00:29:14
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Ida>> Lagerhaus! Där fann pluggodis också, men det var mint, så det ville jag inte ha. Tröstgodiset tänkte jag skicka iväg åt olika håll, men jag råkade visst behålla det...

2006-10-25 @ 08:04:05
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback