Take me back...

32676-302I normala fall älskar jag hösten. Vid den här tidpunkten vill jag bara sätta på mig tjocka kläder, mössa och vantar och njuta av den friska luften. Och längta efter snön. Men i år vet jag inte vad som har hänt med mig! Det sista jag vill är att ha höst. Sedan jag kom hem från Grekland vill jag bara tillbaka till värmen. Som det är nu drar jag mig för att gå ut till bussen på morgonen. Luften är kall, händerna blir iskalla. Löven börjar tappa sin gröna färg och jag vill bara ha fyrtio grader igen!

Kommentarer
Postat av: Camilla

... När det är som varmast, längtar man till hösten. När hösten kommer längtar man till julen - när julen är över vill man bara att de ska bli sommar. 40 grader plus nu, vore pricken över i:et. Drömmer sig bort till paradisen i mina raggsockar här hemma. (Tycker det är det mysigaste)

Postat av: Linnea

hej, har i dublin ar det soligt och varmt. Angrar lite att jag inte tog med mig nagra kjolar, jag trodde ju att det bara regnade har men oj vad fel jag hade, det har faktiskt inte regnat pa tre dagar nu :) Annars alskar jag hosten, jag tycker det ar sa mysigt nar loven borjar bli gula och luften blir sa klar och frisk.

2006-09-08 @ 18:12:51
URL: http://linnnis.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Camilla>> När jag kom till Samos och det var 40 grader varmt drabbades jag av panik. Men efter ett par dagar vande jag mig och det var underbart. 40 grader är väl egentligen extremt, men i och med att det blåste kändes det snarare som... 35 kanske... ;) Underbart.

Linnea>> Härligt att ni har sol i Dublin! När jag var där var det faktiskt också mycket sol, det regnade bara några dagar. Första gången jag var där var det dock regn på förmiddagen och sol på eftermiddagen. Skumt irländskt väder.
Jo, normalt gillar jag också när löven blir gula och röda och det blir friskt i luften och så. Men i år får jag bara ångest av det. Förmodligen för att jag inte fått njuta av så mycket sommar den här sommaren...

2006-09-08 @ 19:34:18
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tinatoon

I know the feeling kan jag bara säga... D finns ju fler än en anledningar till att jag skuttar iväg till Kreta så fort jag får chansen...

2006-09-09 @ 12:51:25
URL: http://tinatoon.blogg.se/
Postat av: barajagjohanna

tinatoon>> Jaa. Kreta hade inte varit helt fel just nu. Varsomhelst där det är varmt, tack!

2006-09-10 @ 20:03:07
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback