Kärleksförklaring

Grey's Anatomy. Vad jag suckade när folk pratade om den serien. Gud, vad överdrivet jag tyckte att det var. Alla tittade på Grey's, verkade det som. På jobbet var samtalsämnet dr McDreamy och Merediths kärleksaffär. Bla, bla, bla.

Sedan såg jag något avsnitt. Och tyckte det var bra.

Sedan blev jag sjukskriven och började följa de gamla avsnitten varje dag. Och jag fastnade.

Grey's Anatomy har allt. Här finns drama, kärlek, sjukhus, humor, sex, tårar, vänskap... Det finns flera bra serier, absolut. Men jag varken skojar eller överdriver när jag säger att ingen annan serie är som Grey's Anatomy.

Kommentarer
Postat av: Linn

Det är rätt härligt ändå när man plötsligt, helt oväntat, fastnar för en serie trots tidigare fördomar. ;) Jag har bara sett ett par avsnitt, lite då och då, av Grey's. Tycker faktiskt det verkar bra, önskar jag hade följt det från början. Får väl bli dvd-boxen så småningom!
Själv fastnade jag igår för "en helt underbar" brittisk deckare. Såg de två sista delarna och blev helt.. såld. I find feelings where most people find nothing but cold blood. Haha.

Postat av: Cicci

Jag har ju som sagt också fastnat för Greys Anatomy nu! Nu börjar jag bli lite orolig över att repriserna ska vara slut, vad ska jag då göra 16.35 på vardagar?? Plugga kanske... :)!

2007-04-11 @ 01:24:12
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: Nilla

Hej Johanna! Ville bara säga krya på dig, och hoppas att allt går bra med ryggen din. Kram.

2007-04-11 @ 06:33:17
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Postat av: Camilla

Grey´s Anatomy är en helt underbar serie. Bara för någon vecka sedan va alla samlade på Oprah och jag blev helt till mig. Haha! Schyy, Nisse, schyyy. Måste höra detta. Följt den sen den började och jag kommer helt klart köpa dvd-boxen med alla avsnitt sen. Dumma hockey som har fördärvat på greys de senaste två veckorna. Igår, va de inte Tisdag. (Då både greys och christine försvann) Puuhu! ;P

2007-04-11 @ 14:50:21
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Linn: Åh, en box med Grey's Anatomy, vilken dröm! Det ska jag önska mig i julkapp. Jag har inte sett från första avsnittet. Men du borde verkligen börja se det, det är så bra att det inte finns några rättvisa ord.
Cicci: Repriserna ska väl inte sluta?? Det GÅR inte! Du kan ju alltid plugga, men vad ska JAG göra 16.35 och en timme framåt måndag-torsdag? Ojojoj, hoppas det aldrig lägger av. :)
Nilla: Tack så mycket, vad snällt av dig!
Camilla: Jag veeeeeeet!! Jag ser aldrig på Oprah men just den dagen slog jag över på trean och såg att skådisarna från Grey's var där. Herregud vilken tur att jag såg det, för det hade jag inte velat missa! Jag blir faktiskt inte särskilt arg för att hockeyn puttat undan Grey's, hehe, jag gillar ju hockey också och dessutom är de gamla avsnitten viktigare för mig än de nya, då jag inte sett de gamla. Och du, Grey's går ikväll istället! Iiiinte missa.

2007-04-11 @ 15:24:46
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Nu är du ute och cyklar Johanna...

Serien 24...

oj

oj

oj

- vad den är bra!

Men om du verkligen diggar skådisen i "Greys anatomy", så kan jag tipsa dig om en rulle från åttiotalet: "Can´t buy me love".

2007-04-11 @ 17:22:31
Postat av: barajagjohanna

Niklas: Min uppfattning av 24 är att det inte är en serie i min smak, men jag har aldrig sett ett helt avsnitt, så jag borde kanske inte yttra mig. Jag gillar alla skådisar i Grey's, vilken är det du syftar på?

2007-04-11 @ 17:37:57
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Jag vet inte vad han heter, men jag menade huvudrollsinnehavaren.

2007-04-11 @ 21:16:46
Postat av: barajagjohanna

Men Niklas, jag vet inte om man kan säga att det finns EN huvudrollsinnehavare i Grey's Anatomy!? Kan det kanske vara snyggingen McDreamy du menar?

2007-04-11 @ 21:21:14
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback