Igår slog jag ett rekord

Jag badade nämligen för första gången den här säsongen. Så sent som den 11 augusti har jag aldrig förr tagit första doppet.

Det skulle regna, men en kompis och jag hade gett oss tusan på att ligga ute och sola. Lagom till vi anlände till sjön hos mina föräldrar, sprack det upp, blev varmt och klarblå himmel så långt ögat kunde nå. Inget regn i sikte. Helt underbart. Därav blev det en fantastisk skön sommardag med solning, premiärdopp, premiärflyt på luftmadrass och premiäråkning i båten. Dessutom blev det trevlig kräftskiva/grillfest på kvällen. Kompisen och jag fick sedan för oss att vi skulle på Harrys, så vi cyklade till stan efter midnatt. Det är alltid trevligt på Harrys och jag kan ju inte påstå att jag är pigg idag.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Haha, då förstår :x
låter trevligt då faktiskt solen kan titta fram, då man som kanske minst anar det! en cykeltur mitt i natten är aldrig fel. Idag har du all rätt att vara trött :f

Postat av: Melissa

Hej läste på ngns blogg där du kommenterat att du permanentat håret och det hade blivit extremt slitet och att du sedan använde schampo o balsam från K-pal el ngt som hjälpte. Vart köpte du det ifrån?? Behöver verkligen det då mitt hår är helt förstört från att ha permanentat det

2007-08-12 @ 22:22:57
URL: http://meli.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Melissa: Frisörer brukar ha det. Jag hittade äntligen K-Pak igen på Topshop häromdagen. Kolla på frisören på Topshop på Drottninggatan - där finns det!

2007-08-12 @ 22:41:25
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Ida

Din lilla badkruka :P Badade du inte första gången när vi var i Grekland i augusti förra året?

2007-08-13 @ 10:12:49
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Ida: Haha, NEEJ. Förra sommaren brukade jag åka hem till föräldrarna efter jobbet och sola och bada, sådeså. Det var ju varmt hela sommaren, så vattnet var ju bra uppvärmt hela sommaren och jag tog mig ofta simturer. Förresten tycker jag NÄSTAN att jag badat tidigare den här sommaren, för när det väl har varit varmt och jag solat har jag haft en blomspruta och "doppat" mig med... haha.

2007-08-13 @ 10:49:35
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback