Om ett dygn...

...har jag just anlänt Cypern. Eftersom jag nyss bokade biljetten känns det lite overkligt. Overkligt att jag ska ut och flyga imorgon (särskilt med tanke på att jag reser ensam..) och overkligt att jag om ett dygn befinner mig i värmen.

Reser ensam gör jag alltså, men jag kommer inte vara ensam. En kompis till mig jobbar på Bamseklubben i Ayia Napa, så jag hälsar på henne. På söndag kommer dessutom en annan gemensam kompis och flyttar in hos kompisen som bor på ön. Ingen av oss tre har egentligen umgåtts med varann på flera år, men förr i tiden var vi nära, så det här blir lite "old times". Innan vi blir tre i lägenheten har jag två halva dagar på egen hand då min kompis jobbar. Det ska nog gå ganska bra att fördriva tiden med en bok i en solstol eller att plaska runt i vattnet...

Passet, bikinin och cyklopet är med - jag är redo.

Kommentarer
Postat av: Veronika

Spännande. Hoppas du får en härlig semester. :)

Postat av: Anonym

Härligt med semester! Ha det riktigt bra i solen:)

2007-08-17 @ 09:51:46
URL: http://hannapaulina.blogg.se
Postat av: Fredrik | Klusterbitar

Ha det riktigt gött down there! :)

2007-08-17 @ 14:11:42
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: Ida

Ha det asnice.. ;) Hehe, jag pratar med dej nu.. Lala! Men puss på sej ensamma du :P

2007-08-17 @ 16:24:54
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: tinatoon

Fy farao, hälsa Greklandet från mig. :(

2007-08-17 @ 17:24:05
Postat av: Therese

Hoppas du får en härlig resa!

2007-08-17 @ 23:00:49
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: naffs

Nämen, cypern!! Du vet väll att min brossa bor på Cypern med sin cypriotiska fru Viana? De bor i nicosia! Haha, du kommer vara i samma land som min brossa, lycko! Åh jag hade också velat åka dit nu! Speciellt som vädrret är här här nu! KRAM KRAM men se till att komma utanför Aia napa för det finns BARA turister där! Hyr en moppe och kör runt - skit kul på egen hand också!

2007-08-18 @ 13:52:45
Postat av: christel

Åh hoppas du får en trevlig semester! Får se om det blir någon sista minuten för mig och pojkvännen nästa vecka också.. Hyr en moppe och kör runt är mitt tips också! Och Nicosia verkar vara facsinerande med gränsen mellan grekland och cypern och FN stationer längs gränsen. Och så är det en stor mur runt staden har jag hört. Ser fram mot uppdatering!

2007-08-23 @ 15:00:01
URL: http://www.pumpapuder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback