Var tog min cola vägen?

Jag köpte en cola på flygplatsen i Larnaca, drack ett par klunkar och la ner den i väskan. Sedan var den borta. Förmodligen var jag helt enkelt så trött att jag lagt den utanför väskan, glömt den på en stol eller vad som helst. Det mest irriterande är att någon borde ha sett mig tappat den/glömt den. Varför säger inte folk till?

Fortfarande trött. Jag har varit vaken i ett dygn och antal timmar sömn den senaste veckan är inte så många.

Klockan är i skrivande stund 08.15 och jag anlände just mitt hem. Flyget var två timmar sent och landade på Arlanda klockan fem imorse. Riktigt jobbig tid. Dessutom är det jobbigt med förseningar när man reser ensam. Jag var så trött på flygplatsen att mina ögon inte ville se. Inte ens glasögonen gjorde det mycket bättre. Nu ska jag sova några timmar, innan jag ska hem till föräldrarna och pressa under solen för att bättra på brännan. Ha, ha.

Kommentarer
Postat av: Veronika

Oj, har det redan gått en vecka. Välkommen hem!

Postat av: MoggMaster

Välkommen hem.

2007-08-25 @ 11:25:34
URL: http://moggmaster.blogg.se
Postat av: Camilla

En coola på rymmen med andra ord! Hoppas du haft de riktigt härligt :) & hållt dig borta från halsproblem.

2007-08-25 @ 12:50:18
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: moni

det är så segt med förseningar och särksilt när man är ensam! jag flög till kina ensam och när jag kom till flygplatsen i wien informeades det om att planet hade 6 (!!!) timmars försening. vafan. funderade ett tag på att åka hem igen emellan, men fegade ur (ifall det skulle åka tidigare) och satt där och ugglade i 6 (!!!) timmar. hööö. välkommen tilbaka :)

2007-08-25 @ 12:58:27
URL: http://moni.blogg.se
Postat av: Linn

Välkommen hem, söta du! Hemresor är oftast av det tråkigare slaget, tycker jag. Långtråkiga och kanske särskilt när man är ensam.
Njut av augustisolen du! Här har vi redan höst..

2007-08-25 @ 14:18:50
URL: http://linnnn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback