Dans cinq jours, je suis là...

     


Kommentarer
Postat av: Veronika

Roligt. Det är ändå bara regn och blask så här års. (Jag är inte alls avundsjuk.)

Postat av: Linn

Tänka sig, jag förstår!

2007-12-06 @ 17:44:25
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Veronika: Det känns som att det är mer självklart att det är regn i Paris såhär års, än i Sverige. Men jag är ändå hellre där. :)

Linn: Ooooohh... ;)

2007-12-06 @ 17:58:48
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Krokofanten

Johanna, julmarknaden har öppnat och är öppen alla dagar utom den 25 (who cares) mellan 11 och 19.
Skulle jag få föreslå något nytt att göra blir det nog Palais de Tokyo, lite udda utställningar och väldigt god restaurang! Gå till Galleries Lafayette och Printemps och titta iallafall, det är så vansinnigt dyrt! På Champs Elysées har belysningen bytts för i år mot låg konsumtions lampor och det är fantastiskt fint! Le Grand och Petit Palais känner du kanske redan till annars är det värt en tur dit!
Det finns en jättefin utställning om Christian Lacroix på Musée de la Mode om det kan locka... Jaaa... Är det något speciellt ni vill göra?
Skall vi försöka att träffas? Jag har inget för mig den 14:e på kvällen inte heller 15:e eller 16:e... Lunch eller fika eller vad som helst! Jag skall leta upp lite annat skojs också... Ha det gott tills dess!

2007-12-06 @ 21:44:02
URL: http://krokofantinfrance.blogspot.com/
Postat av: barajagjohanna

Krokofanten: Julmarknaden i La Défense tänkte vi besöka det första vi gör. Palais de Tokyo vet jag faktiskt inte vad det är. Och Le Grand och Petit Palais kan jag inte heller komma på vad det är, vad är det? Jag vet inte om det är något speciellt vi vill göra, en dag blir vikt till shopping och sedan har vi inte så mycket tid kvar. (Jag skulle gärna se någon fotoutställning men det var ju det där med tiden...) Det skulle vara JÄTTEKUL att träffas! Jag vet bara inte om vi hinner. Möjligtvis om stannar vi käkar i La Défense på onsdag kväll efter julmarknaden och om vi ska ses då? (Nu pratar jag över huvudet på min kompis. :)) Kan du inte maila mig ([email protected]) ditt mobilnummer, så att jag kan höra av mig om vi har nån gång då vi inte vet vad vi vill göra. Så synd att vi inte har ännu en dag...

2007-12-06 @ 22:37:13
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback