God jul?

Hela dagen har folk sprungit omkring på jobbet och önskat god jul för att de ska gå hem och de flesta är ju lediga åtminstone en vecka från och med nu. Platschef och teamledare har gått omkring och önskat god jul och hoppas att det går bra för oss som jobbar under helgerna. Men, god jul? Det låter jättekonstigt. Men se på sjutton, enligt kalendern är det julafton om tre dagar. Märkligt. Det känns inte som att det är dags för god jul. Däremot är det tydligt att många behöver lite ledigt. Åååh vad jag längtar till januari då jag också har lite lediga dagar. Från och med dagen innan min födelsedag och fyra dagar framåt är jag helt ledig, från både skola och jobb. Fantastiskt, jag längtar. (Apropå födelsedag: för första gången på flera år känner jag för att fira mig. Hmm?)

Om trekvart får jag också gå hem från jobbet. För att återvända redan imorgonbitti, visserligen. Hehe.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Instämmer, de är lite märligt. Men nu har du slutet för dagen, 2 dagar kvar och du är FRI! (Ett tag) Nu ska jag smarra godis, hoppas du fått hem din dator nu.

Postat av: Cliff Hanger

Ja, vadå "god jul"? Själv jobbade jag idag och ska jobba 22:a, 23:e, julafton, annandagen, nyårsafton och nyårsdagen...

Men jag är inte så ledsen över att jag inte får vara julledig (jag hinner ändå fira lite jul och nyår). Det är själva ledigheten jag är avundsjuk på.

2007-12-21 @ 22:33:29
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Camilla: Haha, nej, jag är inte fri sedan. :)

Cliff Hanger: Samma här. Förutom att jag tagit ledigt på julafton i år, samt blev ledig på annandagen. Annars jobbar jag alla dagar, d.v.s. imorgon och iövermorgon, mellandagarna och nyårsdagarna. Vi får i alla fall pengar, du och jag. ;)

2007-12-21 @ 22:51:37
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback