Apropå soppa...

...så från att inte ha gillat det (förutom nypon- och blåbärssoppa), så känns det som om jag mer eller mindre levt på soppa ett tag nu. Soppa och bröd is the shit. Idag blev det till exempel linssoppa till lunch och just nu står jag vid mitt bord på jobbet och äter Knorrs Ängamat. Den är jättegod. Linssoppan var dessutom fjärde gången jag åt sedan i söndags. Soppa är rätt... bra.

Är soppa smalmat förresten? I så fall måste jag sluta äta det genast.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jaaaaa, det är smalmat! linssoppa med. jag brukar köra tomatsoppa jag. ännu smalare, men dåligt med protein.

Postat av: barajagjohanna

punaniii: Då borde jag sluta äta soppa. Haha. Vägde mig för skoj skull hos mamma och pappa (har ingen våg själv) och såg att jag gått ner 1 kg. Eeeh. Gått NER! Jag går aldrig varken upp eller ner och skulle det gå åt något håll borde det vara uppåt. Men nu har jag gått ner 1 kg trots att jag äter som en häst. Hur sjukt är inte det? Med kläder på dessutom. Fast nej, jag kan inte sluta äta linssoppan...

2007-02-06 @ 22:53:24
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Therese

Ja men int kan du sluta äta soppa. Ta några mackor med ett rejält lager smör och någon fet ost till och ta e stor bit choklad som efterrätt så är det defiitivt ingen smalmat.
Jag har också ätit den berömda linssoppan idag.

2007-02-06 @ 23:32:27
URL: http://utrikes.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Nej, för bövelen, inte slutar jag äta soppa, åtminstone inte linssoppan. Ett rejält lager smör är dock uteslutet, jag har så lite smör att det knappt syns, annars kräks jag. På riktigt. Ost kan jag däremot ha hur mycket som helst på. Och choklad går ju ner. Så jag ska nog kunna göra det till en riktigt fet måltid. ;)

2007-02-06 @ 23:34:49
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback