Inte riktigt mänskligt

Min klockradio ringde 04.50 imorse. Totalt omänsklig tid, men vad ska man göra när man är tvungen att ta 05.40-bussen för att inte komma försent till jobbet? Jag kunde inte somna igårkväll. Hade en vän på besök och vi drack te, åt kladdkaka med glass och hade djupa samtal och när hon gick hem och jag la mig hade jag tydligen en del att fundera över, plus att jag inte var ett dugg trött (eftermiddagsluren på tre timmar kanske gjorde sitt). Jag kan inte ha sovit mer än tre timmar inatt och nu märks det.

När jag gick ut till bussen var det som om hela världen sov. Endast i tre fönster i mitt hus, där det finns hela 72 lägenheter, var det tänt. Inte ens plogbilen hade vaknat - den nyfallna snön låg kvar. I stan fick jag stå i TRETTIO minuter och vänta på en buss som aldrig dök upp. Mina fötter var som två isklumpar och väl framme i Borlänge tog vi (en kollega hade dykt upp också) en joggingtur till jobbet i de tolv minusgraderna som var. Ingen bra start på morgonen och jag kände mig inte riktigt mänsklig när jag kom fram. Det gör jag fortfarande inte, och jag förstår inte riktigt hur jag ska klara resten av dagen - och kvällen. Kanske är det tur att Förfesten blev inställd... kanske inte. Jag vill partaja lite ändå. Frågan är hur jag ska orka. Risken finns ju att jag kommer att gäspa som aldrig förr på hockeyn ikväll. Får se vad som händer efteråt, troligtvis däckar jag i bilen hem...

Kommentarer
Postat av: Niklas (Fd Hans Ångest)

I somras hände det att jag inte sov en ende minut innan jag var tvungen att gå till sommarjobbet (jag tillbringade natten med att fixa iordning min lägenhet innan hantverkarna skulle komma).

Jag har ett bra råd: Drick. Kaffe. Och vätska. Och ät ordentligt så du har energi. Men ät för guds skull ALDRIG en riktigt stor och rejäl portion... för då blir du konstant trött...

2007-02-09 @ 11:02:36
Postat av: Jeanette

Hmm. Jag hittar inte George Opera någonstans, hjälp! Det låter som ett bra ställe. Men var kan jag hitta - vet du?

Vad, anser du, får man absolut inte missa när man är i Paris för första gången?
Tack!

Postat av: barajagjohanna

Niklas: Drack två koppar te imorse. Har druckit ett glas vatten. Någon kaffe får jag inte i mig - dricker inte sånt. Ätit har jag och inte en för stor portion. Annars brukar jag BARA äta stora portioner, faktiskt.

Jeanette: Har svarat i din blogg...

2007-02-09 @ 11:47:13
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Jeanette

Är det jag som är blind? Jag hittar inget George Opera på den sidan. Jag vill åka 27 april - 1 maj. Men det hotellet kommer inte upp. Inte heller om jag bara söker på 27-29 april. Skumt!

2007-02-09 @ 11:49:03
URL: http://away.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Jeanette: Malheuresement, George Opera n'existe pas les jours que tu veut y aller... alors, kolla svaret på din blogg igen. ;)

2007-02-09 @ 12:35:11
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linnea

Usch gå upp kl 04.50 är inte skoj. Det gör jag ibland på sommaren när jag börjar kl 6, men då är det i alla fall (hyffsat) ljust ute och inte minusgrader...

2007-02-09 @ 16:04:08
URL: http://linnnis.blogg.se
Postat av: nadia

usch vad hemskt! A l l d e l e s för tidigt, jag lider med dig!

2007-02-09 @ 18:29:23
Postat av: nadia

usch vad hemskt! A l l d e l e s för tidigt, jag lider med dig!

2007-02-09 @ 18:32:17
Postat av: barajagjohanna

Linnea: Huh, om jag började 6 skulle jag nog få överväga att byta jobb - tror inte jag skulle ta mig till jobbet den tiden.

nadia: Jaa, tack för att du lider med mig. :)

2007-02-09 @ 22:20:54
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback