En bäbismage och en belåten

Tillsammans med bäbismagen, sångerskan och de två roliga bop-grabbarna har jag käkat thailunch, så nu är min mage väldigt belåten.

I en annan mage sparkar alltså en liten bäbis men jag lyckas aldrig få känna. När min hand kommer dit slutar han (hon?) att leka fotbollsspelare. Trist. Det är i alla fall väldigt roligt att få följa bäbismagens tillväxt.

Ikväll blir det mer gott. Det är hockey på TV och när jag storhandlar innan lär det ju slinka ner lite chips och dip och godis att ta med till föräldrarnas stora TV. Festligheter är nästan ett måste för imorgon har jag lååång sovmorgon... (om jag inte skulle varit en sådan hurtbulle att jag drar till gymet på förmiddagen, men allt efter klockan sju är ju sovmorgon, så whatteheck...)

Kommentarer
Postat av: tinatoon

Tänkte på dig idag tjejen, fick nämligen ett nytt SIM-kort på posten. Ha bytt operatör efter att varit Telia trogen i 10 år... Hmmm, får väl se hur det går. :)

Postat av: barajagjohanna

tinatoon: Jaså, vilken operatör har du bytt till? Jag förstår att man byter från Telias mobilabonnemang, då de är så dyra. Och jag jobbar faktiskt inte där. ;) Jobbar för en annan bra och billig mobiloperatör. Ju. :)

2007-01-31 @ 18:42:48
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Ida

Åh, jag vill också känna på bäbismage... :) Och hålla liten med. Fick ju iof hålla Axel för ett tag sen :P

2007-02-01 @ 11:34:05
URL: http://hallonglasvinge.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Ida: Jaa, det är mysigt. Det var ärligt sist när Matilda låg i magen (9 år sedan) som jag kände på en bäbismage sist. Hålla bäbis vill jag ännu hellre göra, det var också sist när Matilda var bäbis, herregud.

2007-02-01 @ 16:10:11
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback