Jag har aldrig haft något nyårslöfte

Kanske gjorde jag något taffligt försök som barn att säga att jag inte skulle äta godis eller något sådant tråkigt, men det bröt jag förmodligen lika fort som orden kom ur min mun.

I år har jag ett löfte. Det är jättesnyggt att ha lugg, verkligen, men det är jobbigt: om håret är fett syns det tydligare, den går aldrig att få riktigt snygg, det är fult att ha under mössa och det går inte att använda diadem. Sedan jag klippte lugg igen för en månad sedan har jag fått den snygg två gånger. Två gånger på trettio dagar är illa.

Alltså:
Jag ska inte klippa lugg igen på hela 2007.


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Ha ha! Den var bra!

Postat av: Linn

Det var ett annorlunda nyårslöfte. Faktiskt ett jag kanske borde försöka mig på själv. Håller med dig om ovanstående, ändå består den satans luggen då jag hela tiden säger "jaa, men du kan väl toppa den lite, liiite då.." hos frissan.

2007-01-01 @ 18:24:22
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Jeanette: Jag vet!

Linn: Jamen det är ju så snyggt med lugg... men oftast är det bara så opraktiskt. Och den luggen jag har nu är jättesvår att få snygg. Framförallt saknar jag diadem...

2007-01-01 @ 19:27:59
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: becka

Jag lovar härmed också att inte skaffa lugg igen, gjorde det för några år sen och fy faaaan vad jag såg ut! Ändå får jag för mig emellanåt att "jag kanske ska ta och prova lugg igen" haha

2007-01-02 @ 21:36:49
URL: http://www.bollenarrund-becka.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

becka: Haha, och själv ser jag alltid snygga luggar som jag vill ha. Det jobbiga är ju att det är SNYGGT. Och utsidan är allt som räknas, det vet vi ju. ;)

2007-01-03 @ 00:28:16
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback