Vi ska åka på spa!

Om 2,5 veckor åker Ida, jag och våra mammor hit. Frukost, lunch och middag serverat, aquaaerobics, massage och ansiktsbehandling... Vi har pratat om det här så länge nu att jag aldrig trodde det skulle bli av. Men det blir det nu och det ska bli så otroligt skönt. Och Tällberg är mysigt. Jag hoppas att vinterlandskapet är kvar när vi kommer, så att det kan bli någon mysig vinterpromenad med kameran i högsta hugg (mammorna är på promenad, Ida är mindre på när det handlar om vinter, hihi).

Psst, har ni sett att jag har skaffat mig en ny kategori? Sport och träning-kategorin blev så fylld av sport (läs: hockey), så Sport har nu blivit en egen kategori och istället finns den nya Hälsa och träning-kategorin.


Kommentarer
Postat av: Therese

Åh det låter mysigt. Tällberg är väldigt fint. Jag har en kompis i Leksand som jag hälsar på ett par gånger om året. Vi har varit och turistat i Tällberg några gånger. Säkert en av dom finaste byarna runt Siljan

Postat av: Linn

Gud vad mysigt! Jag besökte hemsidan illa kvickt. Så många gånger har jag tänkt att jag skullat åka på spa, men antingen inte hittat någon att åka med eller så har det bara helt enkelt inte blivit av. Det verkar jättemysigt! Perfekt, tycker jag, att åka iväg med en bästa vän och ett par mammor i bagaget. (Vad ska jag säga/göra för att få min mamma sugan?) :)

2007-01-30 @ 13:16:43
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Niklas (Fd Hans Ångest)

Schysst!!!

2007-01-30 @ 17:07:43
Postat av: barajagjohanna

Therese: Ja, Tällberg är fint. Det var många år sedan jag var där, men jag minns att det är fint. Om du är i Leksand framöver lär du ju höra av dig, så att jag kan dra med dig på hockey. ;)

Linn: Det blir säkert mysigt. Min mamma hade nog väldigt lätt att vara på det här med att åka på spa, jag tror att hon tycker lite synd om mig för tillfället och att jag behöver det är eller nåt. Väldigt bra. :) Våra mammor har för övrigt aldrig träffats, så det blir spännande!

Niklas: Ellerhur! Och ingen jäkla nyttig spa weekend ska det vara, utan vi ska svulla mat och godis och bara ha det bra.

2007-01-30 @ 17:22:31
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Linn

Oj, vad kul! Då blir det något extra speciellt, förstår jag, om de aldrig träffats förut. Så bra att du har en så snäll mamma, de är ganska skönt när de tycker att man behöver unna sig just något sådant. Då är det svårt att tacka nej. :)
Micke är "på väg". Han tar en jäkla tid på sig bara, ser jag.. Måste vara de där extrakilona kring midjan som stoppar honom från att farta på. ;) Haha. Put him on a strikt diet, for Gods sake! ELLER helt enkelt INTE. Vi avgudar honom som han är, visst?

2007-01-30 @ 18:39:34
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Anonym

Hihi :) Ska bli så skoj :) Och framförallt, skööönt! Hade förresten en jättekonstig dröm inatt om att du och jag skulle åka med Anna och Vicki till thailand och nånstans ville jag inte.. :P Sen skulle vi ta spruta men det var försent så vi skulle bli jättekonstiga. Haha, illa :P

2007-01-30 @ 19:16:41
Postat av: Camilla

Låter jättemysigt! Har faktiskt nyligen varit på en ansiktsbehandling ;P Mysigt. Perfekt dessa kalla dagar då hunden är torrare än vad man trott.

2007-01-30 @ 20:23:01
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Linn: Snaaart är hela Micke-programmet nerladdat. Jag får nog kika på det en annan dag, men det ska bli himla kul.

Anonym-Ida: Jäkligt skönt. Jag läste att man har tillgång till både poolen och en lite sporthall där man kan spela innebandy och basket och allting - jaaaa, vi kan spela innebandy (jippi, säger du, haha)! Mysko dröm du...

Camilla: Jag har aldrig fått en ansiktsbehandling, så det behövs kan jag tala om.

2007-01-30 @ 20:44:25
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Niklas (Fd Hans Ångest)

Mmm... kanske även äta kött?

2007-01-31 @ 03:57:00
Postat av: barajagjohanna

Niklas: Skulle inte tro det va. :)

2007-01-31 @ 08:13:05
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback