Wow

Så som i himmelen, Recension, tvfilmSå som i himmelen, Recension, tvfilm

Nu har jag sett den. Jag är lite efter, jag vet. Men efter många om och men har jag äntligen sett den. Så som i himmelen. Mina förväntningar var höga. Väldigt höga, faktiskt. Jag trodde att det skulle vara en film i min smak.

 

Det var en film helt i min smak. Helt underbar. Den berörde mig. Rakt igenom, från början till slut. Om jag grät? Från början till slut, ungefär. Och kan en film få en att gråta både av glädje och sorg, då måste den ju vara bra.


 

Och skådespelarna... Frida Hallgren är en av mina favoritskådespelerskor. (Jag glömmer aldrig när min dramaklass på gymnasiet åkte till Stockholms Stadsteater och såg henne tillsammans med Gunilla Röör i den fantastiska Flickan på Henriksdalsberget. Wow.)
Och Mikael Nyqvist, Helen Sjöholm, Per Moberg, Lennart Jähkel, Ingela Olsson...


 

Jodu, det här var lite annat mot gårdagens biobesök då jag såg Göta kanal 2. Håhåjaja. Och störande biobesökare slapp jag. Jag är nästan beredd att säga att film är bäst hemma i soffan.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag håller med! jag har inte lätt för att gråta, men i slutet av filmen grät jag som f-n och kravla upp i famnen på bönan...

och visst, det ÄR bäst med film i soffan!

Postat av: tinatoon

Lite efter är du allt. ;)

Postat av: Linn

Visst. Var. Den. Underbar?!
Jag blev riktigt tagen av den filmen, rätt igenom! Har bara sett den en gång. Oerhört duktiga skådespelare!

2007-01-07 @ 22:30:51
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

punaniii: Det är det faktiskt. Man slipper alla andra dryga biobesökare, man kan gå på toa och pausa om man måste, man kan sitta (ligga) bekvämare, man kan ta en filt eller ett täcke om man vill ha, man kan (om man måste) prata med sitt sällskap (om man har något) och så vidare. Fördelarna är fler. Men det är ganska bra att gå på bio när man nästan är ensam också.

tinatoon: Haha, nej, jag vet, jag är mycket efter... Som vanligt vad gäller filmer.

Linn: Underbar känns som en underdrift just nu...

2007-01-07 @ 22:38:03
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Minna

Jag hade otroligt låga förväntningar när jag såg den här filmen första gången, men samma för mig, den berör verkligen och man känner sig sådär...ursvensk :)

2007-01-08 @ 00:31:57
URL: http://minbinwinkin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback