Direkt frân Tallin: Det regnar inte!

Efter en sömnlös natt pâ helspänn av rädsla pâ en gungande färja (värre än gungande skeppet pâ Grönan), där vi ryckte till av skakningar, smällar och porslin som krossades (jag trodde ett tag att vi var pâväg att sjunka, pâ riktigt) anlände vi extremt trötta i förmiddags till ett grâtt och blött Tallinn.

Solen började snart lysa och nu är här alldeles lagom varmt.

Gamla staden är en blandning av Stockholms Gamla stan samt Visby - fantastiskt mysigt med mycket medeltidsbyggnader. Människorna här i staden ser dock ut att ha stannat pâ nittiotalet vad gäller klädvalet.

Inatt längtar vi mest efter att äntligen fâ sova... Men först blir det förrätts-, varmrätts- och dessertbuffé pâ vârt fyrstjärniga hotell (som inte alls är dyrt). Jag âterkommer.


Kommentarer
Postat av: Veronika

Vad avundsjuk jag blir.

Postat av: Linn

Vad spännande! Tallin! Väntar ivrigt på uppdatering.

2007-07-26 @ 00:48:22
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: Anna Malaga

Tallin, vad kul!! Ska bli späannande att höra mer!

2007-07-26 @ 17:53:36
URL: http://nyttundersolen.blogspot.com
Postat av: Stina

Tjenis! Hoppas ni har det underbart och nästan lika varmt som här *smälter* Om du är hemma till helgen tycker jag att du o jag ska dricka öl på lördag! hör av dig.
kramelikrams

2007-07-26 @ 22:10:39
Postat av: Cliff Hanger

Vad bra att du återkom till bloggen trots skumpandet på böljan blå. Jag skulle nog inte heller vara så kaxig om jag hörde porslingskross orsakat av sjögång.

2007-07-27 @ 13:39:02
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: christel

Trevligt med tallin! Jag var där för några år sedan, tyckte staden var mysig. Och bodde också på 4-strärnigt hotell och kände mig som en kung! Billigt och mysig stad.

2007-07-28 @ 03:34:25
URL: http://pumpapuder.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback