Lyckad resa

image782Hemma med irriterad och ond hals, trötthet efter ännu en sömnlös natt (denna gång inte beroende på vågor - för inatt var det lugnt på havet - utan tröttheten kommer från att helt enkelt stått på ett dansgolv ungefär en hel natt, det var inte riktigt meningen), en förbaskat tung väska (som svensk är man rik i Estland), ännu ett land på ha-besökt-listan och med ett stort leende på läpparna av härliga minnen. Aldrig hade jag väl tänkt tanken att jag skulle resa till just Tallinn, men jag är glad att jag gjorde det.

Inget blev som vi tänkt oss, men allt blev bra. Med okej väder, trevligt sällskap, billig mat och shopping, fin stad och snygga och trevliga spanjorer kan det väl inte bli tråkigt.

Tallinninformation och Tallinbilder kommer garanterat, men inte just nu. Efter en sömnlös natt kunde vi inte få i oss så mycket på frukostbuffén, så jag har ätit en smörgås idag, ungefär. Nu vill jag ha mat.

Kommentarer
Postat av: becka

Ja Tallin är kanske inte det första som kommer upp när man tänker på en liten semestertripp, men jag har förstått att det kan vara sjukt röjigt där och allting är väl bättre än regniga, tråkiga Sverige just nu...Väntar med spänning på bilderna!

Postat av: Therese

Ser fram emot lite Tallininfo och Tallinbilder och att höra om dom trevliga spanjorerna. Kan man hoppas på en hångelrapport ;)?

2007-07-27 @ 22:57:59
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: Frida

Krya på dig :(

2007-07-28 @ 12:50:39
URL: http://frokenmoberg.blogg.se
Postat av: Pumita

Spanjorer??? Jag trodde du skulle till Tallinn! ;)

2007-07-28 @ 14:40:50
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: Regina

Hahaha. stackars lilla dej som blev dålig på köpet. Ja själv har man lyckats lägga upp bilderna på Tallin, en del av dem o på spanjorerna ;), men fan så kul vi hade du bruden, detta lär ju göras om! Torsk på Tallinn!

2007-07-30 @ 05:43:46
URL: http://goagina.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

becka: Ja, regnar det i Tallinn är det ju ändå bättre än att vara i Sverige när det regnar. Och som tur var fick vi inte alltför mycket regn.


Therese: Hångelrapport? Never ever. ;)


Frida: Tack.


Pumita: Det fanns massor av spanjorer på båten, av någon underlig anledning.


Regina: Ja, jäklar i min låda, inte hel fel resa det där.

2007-07-30 @ 10:56:31
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback