VM i biljettbokning?

Det är många biljetter som måste bokas. För det första funderar syster och jag på om vi skulle boka varsin biljett till Per Gessle i Leksand imorgon. Eller, det är mest jag som funderar - syster vill gå. Jag gillar inte Gessle, men Gyllene Tider-låtar + sitta i gräset i Gropen i fint väder = sommar. Ju. Vi får se.

Leksand-
Icebreakers den 3 augusti ska tydligen bokas, bror vill dit och jag är inte den som är den när det gäller hockey. Det är dock desto viktigare att boka biljetter till Leksand-Mora den 31 augusti.

Och sist men inte minst, utan snarare störst och mest given och helt och hållet självklar är ju Lars Winnerbäck i Borlänge den 24 november. Det är inget snack om saken att jag kommer vara där, men de tänkbara sällskapen velar åt alla håll. Jag funderar på att köpa fyra biljetter, bara sådär.

Ja, sen är det ju givetvis Ladies Night i Leksand den 15 september, men de biljetterna bokades redan i februari...

Till Falun street behöver man inga biljetter. Det är gratis. Vi såg Maia Hirasawa igår. Hon är bra. Idag skulle jag gärna sett Miss Li, men vi var trötta allihopa och det blir hemmakväll. Har hyrt Marie Antoinette, men blev helt plötsligt sugen på kall dricka, frisk luft och träffa trevligt folk, trots att jag är sjukligt trött i huvudet och trots att kroppen är alldeles röd och mör av dagens för stora mängd sol...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback