Bra röstat, Sverige!

ÄNTLIGEN ett roligt bidrag som vinnare! Superkul att skicka The Ark till Eurovision Song Contest i Helsingfors den 12 maj. Det ska bli väldigt spännande att se vad resten av Europa tycker om dem.

Dessutom måste jag säga att...
...jag är glad att inte fler Idol-fjortisar ringde och röstade på tönt-Måns. Tredjeplats är en alldeles för hög placering för honom, men tack och lov kom han inte längre upp.
...det känns helt rätt att Andreas Johnson kom tvåa. Jag är nöjd!
...det är roligt att Marie Lindberg fick massor av tittarröstar och hamnade på femte plats.
...jag är glad att varken Anna Book eller Tommy Nilsson placerade sig högre än... sist.
...det är hög tid för min smärtande kropp att gå till sängs nu.


Kommentarer
Postat av: becka

Jag röstade faktiskt på Marie Lindberg, sonen på Sebastian och dottern på Måns. Men The Ark kommer knappast att göra bort sig i Europa.

Postat av: Fred

Måns, the Ark och Sarah hade mina röster... Anna Book och Tommy satte jag sist också!

2007-03-10 @ 22:27:35
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: Cicci

Nej nu håller jag inte med dig:
The Ark vann mest på gamla prestationer. Den här låten var helt klart en av deras sämre. Men gruppen är iofs grym, synd att de inte tävlade med typ Eco Chamber eller It takes a fool to remember! Då hade vi varit givna :)!

Måns är ju jättesöt och hade värsta klatschiga (hur stavas det) schlagern ju! Kanske inte direkt tokmodern, men han är toksöt så jag måste nog inräkna mig i skaran av Idol-fjortisar. Jag ringde dock inte och röstade, bara Carola kan få mig att göra det haha!

Andreas Johnsons låt är ju dålig, förra året hade han ju iaf en bra låt. Jag gillar honom dock inte som artist och tycker att en andra plats var alltför högt!

Hon Marie Lindberg sjunger falskt och låten var ju tråkig. Men det är ju en gullig historia och kul att hon lyckades ta sig så långt! En sista plats hade vi dock kunnat räkna med i ESC.

Håller dock med dig om Book och Nilsson. Fast det är alltid så synd om de som får 0 poäng!

För att avrunda detta så vill jag bara meddela att jag har utmanat dig i min blogg :)! Sov gott (eller så gott det går med ryggen)!

2007-03-11 @ 00:08:43
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: David

The Ark hade en bra låt och ett helt ok framförande, men jag tyckte faktiskt att det var rätt tråkigt. Ok, de kör en poplåt, och sen då? Samma sak med Andreas Johnsson, fast sämre låt och sämre genomförande - fast fortfarande ganska bra.

Jag fick gåshud av tre bidrag, varav ett kom sist. Tommy Nilssons bidrag hade mycket snyggt ljus, och var väl genomfört. Något för ESC? Njää. Sarah Dawn Finers bidrag var också snyggt, och hon är en mycket duktig sångerska, även om hon hade en dålig dag. Något för ESC? Mja, inte riktigt det bidraget heller.

Sebastian har skrivit sin låt själv, och låten är förbannat bra. Den har en bra melodi och fastnar lätt, men är mycket mer än bara klatschig - en välskriven låt! Framförandet är dessutom bra!

Men, att fel låt skulle vinna visste vi ju redan innan det hela började ;)

/D, som tittade på finalen i ett källarförråd, och som jobbat 10-02 idag...

2007-03-11 @ 03:00:03
Postat av: Rebecca

I agree! Grädden på moset blev ju Annas ynka 1-poängare.. och tänk om vi får se grabbar med bar överkropp och stora hjärtformade halssmycken på bröstet i sommar ;)

2007-03-11 @ 14:37:13
URL: http://somedaysoon.nu
Postat av: lovisan

hej joahanna !
nu har även jag hittat till din blogg ! håller helt klart med dig på the ark fronten, de är grymma även om denna låt var långt ifrån deras bästa, men mkt hellre dem än fjortis-måns. däremot var marie en fjant. Hon sjöng falskt och saknade enligt mig utstrålning. Låten var jättemysig men i helt fel forum ;D

2007-03-11 @ 17:00:56
URL: http://loisan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback