Ett foto i timmen, söndag 18 mars

Sjukskriven 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan, vecka efter vecka, och orkar inte göra så mycket än. Det är alltså inte så svårt att räkna ut att mina dagar inte blir alltför händelserika. Söndag som tisdag som lördag, det ser mest likadant ut. Välkommen att kika in i en av mina händelselösa men kämpande vilodagar för att komma igen.

image601
08:10 Jag avskyr att jag inte kan sova länge. Vid 6-tiden brukar jag vakna och ha ont och därefter sover jag inte särskilt bra. Den här morgonen när jag tittar ut över sjön är det inte längre sol och blå himmel, utan bara dimmigt av all snö: den så kallade våren har övergått till vinter - det är snöstorm! Moahaha, jag skulle kunna säga »vad var det jag sa», men jag struntar i det...

image602
09:01 Dags för morgonmedicin. Från att ha ätit tre blåa tabletter (starka smärtstillande) är det numera bara en, hur nu det ska gå... I bakgrunden ser ni lite frukost: juice, blutsaft och smörgås. Jag sitter i en fåtölj som är den enda som är skön för ryggen och bredvid mig har jag en stol som assisterar som mitt bord. Där blir jag varje morgon serverad frukost eftersom det är en pärs att fixa det själv - lyx va!

image603
10:01 Jag vilar under min filt med Nyhetsmorgon i bakgrunden, det har blivit en vardagsrutin att se hela Nyhetsmorgon sedan sjukhusvistelsen.

image604
11:00 Dags att uppdatera min andra blogg, där jag renskriver en operationsberättelse som jag tidigare kladdat ner i ett block. Operationsberättelsen går att läsa
här.

image605
12:05 Ligger raklång (nåväl, med kudde under knäna, helt raklång är inte helt bekvämt) i soffan och slöläser en av alla tidningar jag fick av mina kompisar när de var här på fika häromdagen. Jag har så mycket tidningar att jag kan bada i dem nu - perfekt.

image606
13:12 Efter lunchen är jag riktigt trött, så jag lägger mig i sängen, stänger dörren för att ha helt tyst omkring mig och läser en annan tidning, innan jag somnar...

Någon 14-bild finns inte, för då sov jag riktigt, riktigt skönt.

image607
15:10 Strax innan tre stormar min storasyster in genom dörren och jag får kanske inte världens lugnaste väckning... Hon kom med pojkvän och de hade med sig stora bullar, så nu blev det fika. De hade inte träffat mig på en vecka och tyckte att jag gick mycket bättre nu (framsteg, framsteg!).

image608
16:09 Mamma och jag tar den dagliga promenaden. Idag blev det längst ut på bryggan, och så upp till garaget och tillbaka till huset. Spännande, spännande....

image609
17:01 Jag sitter i fåtöljen och slötittar på Grey's Anatomy. När man är hemma hela dagarna börjar man lätt följa alla amerikanska serier på TV. Men till skillnad mot trean och fyran, så har faktiskt femman lite högre kvalitet på den fronten, har jag märkt... Desperate Housewives, Grey's Anatomy, Sjunde Himlen...

image611
18:08 När man tröttnar på såporna går det alltid att titta på hockey. Kanal 9 visade Modo-Timrå. Pappa hejade på Modo, och det började jag också göra, så det blev en mycket spännande match där Modo vann och gick vidare till semifinal.

image612
19:02 Jag börjar få ont och är väldigt trött och känner att det inte finns särskilt mycket att fota, men lillebror är inte den som är den - han ställer gärna upp på en bild till bloggen. Efter detta blev jag alldeles för trött, så jag orkade inte ta ett enda kort till och än mindre lägga upp dem på bloggen. Därav en dag försent.


Nästa EFIT: 7 april och/eller 19 april

Kommentarer
Postat av: Anna Malaga

Oj, hjälp, vilken skillnad i väder ;-)
Det verkar jobbigt, men skönt att du kan ta en liten promenad i alla fall. Jag blev verkligen tagen och imponerad av dina före och efter-bilder.
Kram!

Postat av: Niklas (fd Hans Ångest)

Kul med EFIT! Vad fint ni verkar bo, med nära till vatten.

Du, betrakta inte dagarna som (ditt citat): "Söndag som tisdag". Se istället lite mer positivt på tiden; njut av "lördag hela veckan"!!!

2007-03-19 @ 15:00:19
Postat av: Anonym

Hej Johanna!
Vad mycket snö ni har. Snöade en sväng här tidigare idag... men det övergick i regn, sen hagel och nu strålande sol. Mysko. Mystigt med bull-besök av syster. Hur går det med den magen förresten? :) Hoppas du får mindre ont snart så du kan få lite mer roligt att göra på dagarna. Kanske en fika på stan när jag kommer till falun. *Håller tummarna* Sköt om dig!
Kram

2007-03-19 @ 15:24:43
Postat av: barajagjohanna

Anna Malaga: Ja, det är stor skillnad på Falun och Malaga. :)

Niklas: Mina föräldrar bor superfint, det är ju perfekt både sommar- och vintertid.

Anonym: Fika på stan när du kommer till Falun? Ja, men vem är du??? Det är nästan ingen snö alls här, faktiskt. Snön övergick till regn här med, sedan hagel, sedan sol. Det snöade litegrann inatt men det är nästan borta.

2007-03-19 @ 16:43:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Anonym

SNÄLLA påminn mig!!!!
glömmer alltid.
*morr*

2007-03-19 @ 17:00:55
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: Pumans dotter

Nu vill jag att det ska bli vår, men kan inte låta bli att tänka: "Vilken härlig bild från bryggan!" Roligt att du orkar gå ut i solen. Det piggar ju upp lite.

2007-03-19 @ 23:00:09
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: Cicci

Jag förstår om du känner dig uttråkad, men det går ju åt rätt håll iaf :)!! Ja 5an har en hel del bra på dagarna. Lite för mycket bra för mig som ska sitta hemma och plugga,hrm...

2007-03-19 @ 23:24:49
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: Nadia

Usch vad tråkigt att vara TVUNGEN att vara hemma (annorlunda är det ju om det är frivilligt) Du får passa på att läsa många bra böcker, och se till att bli ompysslad!

2007-03-20 @ 00:00:45
URL: http://nadiaichile.blogspot.com
Postat av: Stina

Jag var helt 100 på att jag skrev med mitt namn förra gången.... It's your good old neighbour... aka Stina

2007-03-20 @ 09:29:43
Postat av: barajagjohanna

punaniii: Ska försöka komma ihåg att påminna dig nästa gång!

Pumans dotter: Ja, frisk luft får jag inte mycket av, men det märks att det är viktigt att få i sig lite varje dag.

Cicci: Jag förstår att det är jobbigt för dig som måste plugga...

Nadia: Jag vet! Visserligen är det faktiskt ganska skönt att slippa allt runt jobbet, men... jag skulle ändå hellre vara där än ha det som det är nu.

Stina: Jag misstänkte nästan att det var du... :)

2007-03-20 @ 14:02:49
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Klusterbitar

Är det Varpan jag ser på en av bilderna? :)

2007-03-21 @ 16:03:00
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Klusterbitar: Näpp, det är Runn som du ser. :)

2007-03-21 @ 18:56:02
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Klusterbitar

Haha, jag hade 50% chans att få rätt där :)

2007-03-22 @ 18:21:58
URL: http://klusterbitar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback