Tonight's the night

Kvalserien är här. Ikväll smäller det. 18.55 börjar sändningen på TV. Malmö-Leksand. Jag är glad att jag är hemma lagom till detta! På söndag är första hemmatchen. Av förklarliga skäl åker jag inte dit, men någon match ska jag se, om ett par veckor kanske jag orkar.

Men ikväll är det hockeykväll i soffan och det är ju helt klart veckans höjdpunkt. Vi ska tillbaka. Vi måste tillbaka.


Kommentarer
Postat av: becka

Klart ni ska tillbaka! Håller tummarna här från Göteborg:-) Själv längtar jag SÅ efter den Allsvenska premiären den 6e april och ikväll eller imorgon ska jag publicera en lång fotbollsrelaterad text som jag håller på med på bloggen som en liten nedräkning och uppladdning inför detta:-) Skönt att du snart ska få komma hem igen, du verkar verkligen ha kämpat bra.

Postat av: Camilla

Johanna, vilket sammanträffande. Satt precis och tittade på din blogg och läste vad du skrivit ner de senaste dagarna. Dumt nog skriver jag inte alltid en kommentar. Men vad är meningen att skriva, utan mening. NU är det dock de! Då jag inte kunde motstå dina fina meningar till mig. Hade också i baktanken vad du genomgår. Jag kommer aldrig kunna förstå till fullo, men jag kan lida med dig. Trots att du kanske bara ser allting positivt nu, då saker och ting går framåt. Tack, jag ska krya på mig, precis som du.

2007-03-09 @ 14:47:04
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

becka: Bra att du håller tummarna. :) Se matchen på TV4+ vettja. ;) Förstår att du längtar till premiären. Efter april blir det en låååång väntan till nästa hockeysäsong... Och du, jag är redan hemma!

Camilla: Nej, man kan inte förstå det här om man inte genomgår det själv, det är väldigt stort, det är knappt jag förstår det själv. Jag är, till min egen förvåning, ganska positiv just nu, men det är också väldigt lätt att gräva ner sig nu när det är jobbigt och jag inte kan göra någonting. Men vi kryar på oss på det sätt vi behöver, right? ;)

2007-03-09 @ 14:53:53
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Karin

brynäs säger jag:)

2007-03-09 @ 15:07:48
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Camilla

right, Johanna! Lägger mig ner igen, .. Tror du också är trött på att ligga ner? Krya på oss

2007-03-09 @ 15:07:55
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Camilla

förlåt, glömde ( :) )

2007-03-09 @ 15:08:28
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Therese

Skönt att du har fått komma hem.Det verkar gå jättebra för dig. Snart kan du komma förbi mig på en fika eller nåt. ;)
När jag hade gips efter att ha brutit benet fick jag sitta hemma och sticka mig själv med sprutor med blodförtunnande , jobbigt tyckte jag.
Det är både jobbigt och skönt att komma hem.
Lyxigt med eget flygplan. Håller med någon annan som skrev förut att är det något man är villig att betala skatt för så är det fungerande sjukvård för alla.

Känn inte att du måste skriva om andra saker , jag tror vi är många som med spänning följer när du återhämtar dig från operationen

2007-03-09 @ 15:44:34
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: Cliff Hanger

Hej Johanna! Jag har nu läst allt från operationen och framåt. Försökte lämna en lycka-till-kommentar inför operationen, men det gick inte då, så jag har publicerat den till det inlägget nu i stället. Bättre sent än aldrig...

Vad kul att operationen gick så bra! Det var ju en oerhört stor grej fysiskt, som gör ditt liv nu och för resten av livet så mycket bättre (så vitt jag förstått). :-)

Läste att du har en "normal midja" nu. Hur såg din midja ut innan?

2007-03-09 @ 21:43:12
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Karin: Hur det går i elitserien skiter jag fullständigt i just nu... :)

Camilla: Jag är supertrött på att ligga, det gör dessutom ont hur jag än gör. Jag vill ut och röra på mig! Det går dock inte så bra...

Therese: Hittills har det gått jättebra, jag hoppas bara det går lika bra nu när jag ska försöka bli som vanligt, eller lite bättre. Just nu gör det mest ont och är stelt, men det blir ju bättre.

Cliff Hanger: Kul att höra från dig! Förr var min midja liksom förskjuten åt ena hållet. På min högersida hade jag verkligen midja (det gick in) medan vänstesidan var rak, framifrån. Bakifrån hade jag ett veck i högersidan medan vänstersidan var rak, höger såg nästan ut som en bilring. Nu är det borta och jag ser "normal" ut, helt sjukt. Om jag vågar lägger jag snart ut en bild på hur jag såg ut innan och hur jag ser ut nu.

2007-03-09 @ 23:02:19
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback