Byta rygg, någon?

Är fasligt trött i ryggen efter en dag både hos frisören, hos läkaren (där jag fick sitta i 50 minuter och vänta på grund av försening) och i mataffären. Mycket sittande och inget vilande alltså, och det känns. Även om jag är sååå mycket bättre än för några veckor sedan, så skulle jag ändå helst vilja byta rygg med någon.

En kär vän skrev om att det är så viktigt att leva i nuet. Hur tusan ska jag rimligen kunna göra det, tänker jag, när framtiden känns så oviss på grund av min ryggrad? Men så kommer jag nu på vad det faktiskt innebär, och minns vad Mia Törnblom skriver i Självkänsla nu! och vad
föreläsaren sa - att vara närvarande i det jag gör här och nu. När jag lunchar med en jobbarkompis imorgon är jag bara där, ingen annanstans. Jag lever . I nuet. Försöka går ju i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Linn

Du hade nog gladeligen tagit emot min rygg och det jag benämner som mina "ryggproblem". Tycker så förbaskat synd om dig.
Försöka går ALLTID. Nu ska jag gå och lägga mig, men imorgon tycker jag att vi båda två försöker vara närvarande och fokuserar på nuet.
Bamsekram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback