Illa, illa, jag mår illa

Har svalt vitpepparkorn och för en stund gick illamåendet över, men nu är det tillbaka. Undrar om det beror på nervositet? Jag ska träffa en läkare på ortopeden om några timmar och med min livliga fantasi har jag nu fantiserat ihop att min läkare i Linköping inte har hört av sig på grund av att mitt fall är så allvarligt att han inte vill ta det över telefon och att han därför vill att någon ska berätta det för mig på plats i Falun. Det allvarliga skulle vara att en skruv har lossnat i ryggen och att den har läckt någon vätska (öööh) som har förgiftat mitt blod och att detta är jättefarligt och att jag därför nu kommer att dö och man inte kan göra något åt det. Hrm. Livlig fantasi var det, ja.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag höll på att svimma i duschen och var tvungen att lägga mig ner, när jag trodde att jag hade hittat en knöl i bröstet och var övertygad om att jag hade bröstcancer. Bra jobbat liksom...

Postat av: Linn

Vad "lustigt", jag mår skitilla idag. Har gjort det ända sedan jag vaknade imorse. Inbillar mig att jag är med barn, men hur tusan skulle det ha gått till? Ja, det funkade ju på Scully..
Håller tummarna för dig, Johanna. Hårt! Hoppas du bara har livlig fantasi och inte mycket mer. :]

2007-05-08 @ 12:55:11
URL: http://linnnn.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Malin: Usch och fy. Jag svimmade ju i duschen när jag kommit hem efter operationen, bara av tanken på att mitt ärr blev vattenfyllt gjorde mig illamående, haha.

Linn: Jag har inbillat mig samma sak i ett par veckor också, särskilt då min mage i några dagar plötsligt blev extremt uppsvälld och jag såg verkligen gravid ut. Men jag undrar ju också hur det skulle ha gått till. :) Blir inte förvånad om jag får reda på att nån skruv lossnat. Ledsen blir jag, men inte förvånad. Resten får dock gärna vara extremt livlig fantasi.

2007-05-08 @ 13:06:09
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Cicci

Det är säkert ingen fara! Du får berätta sen. För några veckor sen skrev du nåt om att du var rädd för att ryggen skulle ha vridit sig, vad hände med det??? Lycka till idag!

2007-05-08 @ 13:22:39
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: barajagjohanna

Cicci: Ja, jag var rädd över att jag blivit snedare igen och röntgenbilden jag tog för fyra veckor sedan visade tyvärr att det inte var någon inbillning. Så vad som händer nu vet jag inte, det visar sig.

2007-05-08 @ 17:29:12
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Krr

Hej! Prova ingefäratabletter, finns som naturmedicin. Har precis hört av kompis att det ska funka :)

2007-05-08 @ 18:52:10
URL: http://caitanja.blogg.se
Postat av: Therese

Det kommer säkert att gå bra, jag håller tummarna.

Vitpepparkorn mot illamående har jag aldrig hört talas om. Funkar det? Mandel lär vara bra men jag har aldrig provat

2007-05-08 @ 21:39:28
URL: http://iutlandet.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Krr: Tack för tipset!

Therese: Ja, det funkar faktiskt. Jag brukar välja ungefär sex stycken när jag mår illa.

2007-05-08 @ 21:40:52
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback