Lönefredag med ljuv musik

Att det är den 25:e är egentligen skitsamma för mig - jag blir ju ändå inte så mycket rikare nuförtiden. Men plötsligt kom helt oväntat en massa pengar för semesterdagar in på kontot, semesterdagar som jag inte hade en aning om att jag hade sparade och nu var jag tydligen tvungen att få ut dem i pengar. Inte mig emot.

Jag har varit i Borlänge och lunchat med en kompis idag och jag har varit på jobbet och pratat med arbetskompisar och chef och jag har sagt att jag är tillbaka på jobbet snart. Om ett par-tre veckor börjar jag igen, lite smått. Även om det är skönt att vara "ledig" (jodå, man vänjer sig och får rutiner även som sjukskriven), så blir det skönt att göra något och få vara lite social om dagarna.

All musik har tidigare verkat sorglig och tragisk... från och med igår är all musik jag hör plötsligt ljuv och härligt glad.

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag förstår dig , det här pluggandet jag håller på med känns väldigt asocialt , jag sitter mest ensam och hänger över böcker. Så både för att få en bättre ekonomi och få vara lite mer social ska jag försöka hitta något extrajobb kanske på halvtid

Postat av: Cliff Hanger

Jag fick också lön för sju sparade semesterdagar förra året (trots att jag hade friår jan - aug förra året). Öppnade lönespecen idag och blev ltie förvånad över den feta lönen innan jag såg varför. Trevligt, trevligt, även om det drogs mycket skatt.
Vad ska du jobba med framöver?

2007-05-25 @ 19:16:49
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Therese: Extrajobb låter bra. Ta inte på dig för mycket bara, då blir det jobbigt.
Cliff Hanger: Om du menar vad jag ska jobba med när jag kommer tillbaka till mitt arbete, så är det samma som tidigare, nämligen kundtjänst.

2007-05-25 @ 21:15:50
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Camilla

Haha, läs min blogg så har vi varit med om samma sak. surprise blev de för mig, må jag skriva ner :X

2007-05-25 @ 22:34:40
URL: http://millaaa.blogg.se
Postat av: Tokyo-Linda

Ett år fick jag si så där 3700 kr tillbaka i semesterdagar som jag inte hade en aning om - precis innan jag skulle resa till London. Sweet! :D

2007-05-26 @ 13:42:33
URL: http://tokyotidbits.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback