Pennan är uppvärmd

image654och några papper är nedklottrade.

Ännu inget utkast, men likväl början av en synopsis.

Det brukar börja bra och sedan avta. Inspirationen finns, men fantasin tryter. Känner igen symptomet, börjar tappa greppet. Men just nu har jag ju all tid i världen att bara skriva, inte tänka. Jag ska försöka ta vara på den tiden.

(Med tanke på att min chef förra sommaren visste att jag skulle till Frankrike innan jag själv hade bestämt mig om det, vågar jag knappt längre skriva några planer på bloggen. Men om vi säger såhär: att jag börjar värma upp skrivandet kan ju vara en fördel för eventuell framtida skrivarkurs, wherever, whenever...)


Kommentarer
Postat av: Linn

Funderar du på att skriva en bok eller någonting om vad du har gått/går igenom? *nyfiken i en strut, to say the least*

Postat av: barajagjohanna

Linn: Njaej, jag tror inte det är tillräckligt spännande för en bok. Kanske om man kommer på något spännande som gör att det händer något. Just nu skriver jag, bara... ;)

2007-05-07 @ 10:20:53
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: tolken

Ibland kan det ju bara funka om man avsätter två timmar varje dag, utan att veta riktigt vad man ska skriva då och bara sätta sig ner och sätta igång. Har ingen erfarenhet av skönlitterärti skrivande men väl av uppsatsskrivande.

2007-05-08 @ 00:34:48
URL: http://parisbarnen.blogs.se
Postat av: barajagjohanna

tolken: Ja, kanske. Två timmar låter mycket, jag har ju så lite tid nu för tiden... ;) Skämtåsido, men få fart på skrivandet behöver jag.

2007-05-08 @ 13:07:10
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback