Resmål

En kompis åker till Paris om en vecka. Jag - avundsjuk? Skoja inte...

Det finns tre resor jag vill göra närmast, nämligen:
1. Åka till Portsmouth, England och hälsa på min vän 
naffs - och få se London.
2. Åka till Montréal, Kanada och titta på NHL-hockey och utforska en del av Kanada och möjligtvis även norra USA.
3. Frankrike... och vilken del av Frankrike är ännu oklar. En vårresa till Paris är egentligen given, men eftersom Ryanair har börjat flyga till Marseille, kanske jag borde åka dit och se Provence istället. Men jag vill ju hemskt gärna se Loiredalen också...

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag vill också åka iväg. Frankrike åker jag nog till nästa vår. Vän åker dit och studerar och jag tänkte passa på att komma förbi. När hon ändå är där, haha.

Postat av: becka

Jag vill resa i störtsa allmänhet! Men inget backpackerstuck för min del, vill soooofta:-)

2007-05-06 @ 12:36:23
URL: http://www.bollenarrund-becka.blogspot.com
Postat av: naffs

Åh, jag vill till Pais!!! Men all min semester går åt sverige :( kanske tar färjan till Le havre nån gång i alla fall - fast jag inte har pengar. Vet i alla fall hur man lever fattigt i Paris och ändå har kul! Det hade kanske varit en perfekt födelsedagspresent åt Sean eller nått. Bara sticka dit en helg och sova på hotell och ta med cyklarna!KRAM KRAM

2007-05-06 @ 13:38:51
URL: http://naffs.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Malin: Frankrike är ett bra land... Det gäller att passa på när man har kompisar utomlands - det gör du rätt i.

becka: Jag med. Och backpacking en längre tid än typ en månad och att resa hit och dit och leva snålt och allt är nog inget för mig heller, jag tror att jag har blivit för bekväm.

naffs: Moi aussi! En kortsemester där tillsammans med Sean låter väl bra? Det behöver ju inte bli dyrt. Falafel i St Michel och Marais är billgt och gott. ;)

2007-05-06 @ 14:30:45
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Fred

Så klart ska du till Marseille! Du ska titta på chateau d'If (läs Le comte de monte christo innan), gå i les calanques, besök Aix-en-Provence och Cassis utan att glömma Frankrikes andra/tredje stad som har rötter i hela Medelhavet! Jag ger gärna mer konkreta tips!

2007-05-06 @ 21:17:05
URL: http://lugnetochfred.blogspot.com
Postat av: barajagjohanna

Fred: Ja, Aix är ett måste! Den här eventuella resan blir ju inte förrän tidigast nästa vår, men jag hör hemskt gärna av mig till dig för massor av konkreta tips, för jag har egentligen ingen större koll på andra ställen av Paris... skämmes på mig!

2007-05-06 @ 23:05:05
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback