Vi kan kalla det mindre intelligent

Bara att höra de ständigt tjatande brudarna på det totalt IQ-febriade spel(?)programmet Jackpot ger mig nästan huvudvärk. De har gälla röster och kan inte säga bokstaven ä med sin stockholmska och verkar mer korkade än vad de förhoppningsvis är, genom att stå och säga dumma och meningslösa saker. »Aaa, femtusen kronor är helt GARANTEEERAT om du ringer in! Aaa, de EEE heeeelt sant!! Du baaara registrerar ditt nummer och aaa, sen ska vi bara ringa upp dig och du ska svara på en enkel fråga och ge oss RÄTT OOOORD. Aaa, hihi.»

Jag undrar vad TV4 har för kriterier för människorna som söker jobbet som programledare för Jackpot. Förmodligen får de komma på en liten audition bara de är mellan 20-25 år, ser bra ut och kan stå rakt upp och ner och babbla och tjata om absolut ingenting.

Tacka vet jag Pussel och Ordjakten som fanns förr - där ingick ju åtminstone lite tankeverksamhet. Jag har till och med hört TV4:s tittarombudsman hålla med en irriterad tittare om att Jackpot är... ett mindre intelligent program.


Kommentarer
Postat av: Jim

Jag kommer ihåg att pensionärer hade skrivit in till TV4 och klagat, de ville också hade något vättigare att titta på om dagarna. Jag önskar jag visste vad folk gjorde förr är det inte fanns någon TV att titta på mitt på dagen samtidigt som man själv inte hade något att göra?

Postat av: Jeanette

Oj! Tack så mycket! Vilken koll du har! Hur kunde du veta det egentlige?
Japps. Paris var helt underbart. Bodde på ett hotell vid Voltaire, några få kvarter från Bastille. Och det var bra läge - faktiskt väldigt bra. Gick en hel del i St Germain-kvarteren, de var sköna. Fick inte så mycket grepp om stan i ett helhetstänk - mer än att det är en underbar stad. Och det räcker kanske!
Hoppas att du är på väg att bli riktigt på benen nu!

2007-05-04 @ 15:42:36
URL: http://away.blogg.se
Postat av: barajagjohanna

Jim: Ja, innan TV och datorer undrar jag verkligen vad man höll på med. Läste böcker, hoppade hopprep, högg ved eller lagade gourmetmiddagar kanske?

Jeanette: Att minnas födelsedagar är en specialitet jag har. ;) Ja, man hinnar inte få någon helheltssyn av Paris och hur allt hänger ihop på bara några dagar, det tog nog två.tre månader att få det för mig. :) Men visst är det en underbar stad!

2007-05-04 @ 16:20:39
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: julia

jaaaaaaaaaaaaaaaaaag håller med helt(':

2007-05-04 @ 19:14:45
URL: http://jsf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback