Därför är det här en underbar dag

Kvart i fem imorse vaknade jag av klockradion. Trots det tidiga klockslaget, hade jag inga problem att studsa upp till duschen. Klockan kvart i fyra i eftermiddag går jag hem efter sex dagars arbetande. Då går jag hem för fyra dagars ledighet, varav tre dagars pluggfrihet. TRE DAGAR! Kryssningen som vi skulle åkt på som planerat till helgen, stannar vi hemma ifrån av en anledning som är... ...ja, jag blev så glad imorse att jag började gråta. Detta innebär inte bara fyra dagars ledighet, utan en helg hemma, vilket var åtta veckor sedan sist... Det innebär också att jag får träffa min mormor, morfar och moster som kommer till Falun, att jag har tid att träna samt att jag inte missar söndagens hockeymatch. Enbart bra saker, alltså.

Efter jobbet ska jag gå och leta tjocka stövlar. Trots att det inte är mig det har hänt något bra, så blev jag så glad och en plötslig känsla av att jag får unna mig något, infann sig... Vad konstig man är. Men det här är en bra dag. Jag kommer hem i tid, har en ledig kväll utan plugg som hänger över mig, och jag är ledig imorgon (sova!), i övermorgon, nästa dag OCH nästa dag... hur sjukt är inte det?


Kommentarer
Postat av: johanna

nu när du är ledig...kmr du och ser innebandyn på lörd?

Postat av: barajagjohanna

Johanna: Nej, jag skippar innebandyn och umgås med familjen och släkten istället. Men jag kommer både fredag och söndag!

2007-11-15 @ 18:02:54
URL: http://barajagjohanna.blogg.se
Postat av: Regina

:)

2007-11-19 @ 02:02:54
URL: http://goagina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback