Hur gör man när man skriver?

Jag tror jag har glömt.

Inte mindre än fem olika inledningar har jag, varje är på 3-6 meningar. Sedan är det stopp.

Nu har jag dammsugit och diskat - allt för att inte känna att jag måste göra något annat. Jag har stängt av musiken. Jag har satt mig upptagen på msn. Jag har en kopp te bredvid mig. Jag har glasögonen på för att ögonen ska vara extra koncentrerade. Jag har till och med ett par rutor choklad från gårdagen. Inte minst har jag fått lite positiv energi av jordens sötaste bäbis.

Och ändå...

Två dygn kvar, sedan ska portföljen i litterär gestaltning vara poststämplad till Högskolan i Gävle. Under dessa två dygn jobbar jag, så i själva verket måste jag för att hinna posta innan lådan tömmer på torsdag, ha skrivit ut texten om drygt ett dygn. Och som ni förstod av föregående mening jobbar jag under morgondagen, vilket innebär att det egentligen är ikväll och några få timmar imorgon kväll jag har på mig att skriva.

Inte alls stressigt... Eller, stressad känner jag mig faktiskt inte, snarare uppgiven. Jag måste ju få fram en text typ nu och det verkar inte gå. Så ja, uppgiven är nog ett mer korrekt ord för mitt tillstånd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback