Jag har en idé

Högskolan Dalarna som ligger både i Borlänge och Falun vill slå ihop sina två campus till ett. Diskussionerna bland studenterna handlar förstås framförallt om på vilken ort man ska ha högskolan. Det är klart att man vill ha skolan i Borlänge om man bor i Borlänge och vice versa.

Självfallet tycker jag att skolan ska ligga i Falun. Inte för att jag pluggar på Högskolan Dalarna, men om jag skulle vilja göra det är det ju givetvis lättare att ha skolan på orten där jag bor. Jag ska inte bli alltför seriös och gå in på detaljer, men Campus Lugnet/Falun är faktiskt dessutom betydligt trevligare än Campus Framtidsdalen/Borlänge. Och när de ändå håller på: varför inte slå ihop Högskolan Dalarna och Högskolan i Gävle och i samband med detta flytta hela Högskolan i Gävle till Falun?! Det vore ju en utmärkt idé. Jag skulle i alla fall spara fantastiskt mycket res- och dötid.

Kommentarer
Postat av: Veronika

Jag röstar emot. Att åka till Gävle kostar 32 kr enkel resa. Vad en Falun-resa kostar vet jag inte, men jag gissar på mer.

Postat av: barajagjohanna

Veronika: Jag förstår att du är emot. :) Uppsala-Falun kostar väl 130-200 kr om man är vuxen. 32 kr är ju jättebilligt - vilken tur du har! Det är väl två mil kortare till Gävle för mig och jag betalar 83 kr...

2007-11-28 @ 23:04:28
URL: http://barajagjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback